Στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την νέα σεζόν θα ενσωματωθεί σήμερα ο Τζιλ Μπαρνς, όμως είναι πιθανό μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα να πάει στην Ολλανδία και ο Μάρτιν Ζέμαν.

Πρόκειται για παίκτη που παίζει ως πιο επιτελικός στο κέντρο με μικρή παρουσία στους Τσέχους, που λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων τον έδωσαν δανεικό στην Αντμίρα Βάκερ. Εκεί ο Ζέμαν έπαιξε 23 φορές και έβαλε ένα γκολ.

Στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ, που σίγουρα δεν μπορούν να ξεκαθαρίσουν όσο η ανάγκη και οι μικρές δυνατότητες, σπρώχνουν την ομάδα σε αμφιβόλου ποιότητας ποδοσφαιριστές.

Όσον αφορά την ενίσχυση της επίθεσης, Ο Γιώργος Δώνης παρακολουθεί την περίπτωση του Μανγκουρά. Του πρώην φορ του Πανσερραϊκού, ο οποίος δεν αποκλείεται και εκείνος να τεθεί στη διάθεση του 43χρονου τεχνικού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέο… τιμολόγιο της Ντόρτμουντ στην Γκλάντμπαχ

Αποχαιρέτησε τον Καμπελά ο Ροντινέι: «Μέγιστος σεβασμός για σένα, είσαι κομμάτι της οικογένειας του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ατελείωτο πάρτι μετά την πρόκριση στη Νέα Φιλαδέλφεια - Απόλυτα επιτυχημένος ο Νίκολιτς»

Τσορμπατζόγλου: «Κίνηση για το μέλλον του ΠΑΟΚ ο Σαρρής - Στόχος ένας παίκτης για τις θέσεις της επίθεσης»

Δεσύλλας: «Ελπίδες για Πάντοβιτς ενόψει Τούμπας - Η άμυνα και το ερωτηματικό για τα 6άρια»

Η έκρηξη στο 3-2, το φιλί Ηλιόπουλου σε Πινέδα και ο χαμός στ’ αποδυτήρια: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Κραϊόβα

Τσανάκας: «Με αυτή την ενδεκάδα για να κλείσει καλά το 2025 ο Ολυμπιακός»

Χιμένεθ: «Πρέπει να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί επιθετικά»

Επιστροφή Χάμουλιτς και Κάργα στην αποστολή του Βόλου ενόψει Παναιτωλικού

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για Παναθηναϊκό ο Ζίβκοβιτς

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.