Στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την νέα σεζόν θα ενσωματωθεί σήμερα ο Τζιλ Μπαρνς, όμως είναι πιθανό μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα να πάει στην Ολλανδία και ο Μάρτιν Ζέμαν.

Πρόκειται για παίκτη που παίζει ως πιο επιτελικός στο κέντρο με μικρή παρουσία στους Τσέχους, που λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων τον έδωσαν δανεικό στην Αντμίρα Βάκερ. Εκεί ο Ζέμαν έπαιξε 23 φορές και έβαλε ένα γκολ.

Στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ, που σίγουρα δεν μπορούν να ξεκαθαρίσουν όσο η ανάγκη και οι μικρές δυνατότητες, σπρώχνουν την ομάδα σε αμφιβόλου ποιότητας ποδοσφαιριστές.

Όσον αφορά την ενίσχυση της επίθεσης, Ο Γιώργος Δώνης παρακολουθεί την περίπτωση του Μανγκουρά. Του πρώην φορ του Πανσερραϊκού, ο οποίος δεν αποκλείεται και εκείνος να τεθεί στη διάθεση του 43χρονου τεχνικού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόντης στους παίκτες του ΟΦΗ: «Υπερηφάνεια, αλλά οι μεγάλες ομάδες πανηγυρίζουν για λίγο…»

Δεσύλλας: «Κίνηση ενότητας και συσπείρωσης από Αλαφούζο και Γιαννακόπουλο»

Τσακίρης: «Η πιθανότερη 11άδα της ΑΕΚ στον Βόλο - Οι επιλογές Νίκολιτς για να καλύψει το κενό Βάργκα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έχει βρει κορμό, δυναμώνει σε αυταπάρνηση και σκληρότητα» - Τι είπε για Νέα Τούμπα-Καυτανζόγλειο

Τσανάκας: «Φτιάχνει έναν κορμό και προσθέτει παίκτες ο Ιμανόλ»

Ο Μουνιέ ξανά στο Κορωπί - Βοήθησε στην προπόνηση της Κ12 του Παναθηναϊκού!

Kifisia Tutu Deals: Στην αποστολή και ο Κυριόπουλος για το ματς στο Περιστέρι

Εξασφάλισε τη θετική γνωμοδότηση για την Τούμπα ο ΠΑΟΚ

Διαγωνισμός του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ: Κληρώνει τη φανέλα Βάργκα με Άρη

ΑΕΚ: Επιστρέφει μετά τη διακοπή ο Βάργκα - Η πορεία της αποκατάστασης θα κρίνει τη συμμετοχή του με ΟΦΗ

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.