Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Νέναντ Κρστιτς μέχρι το 2014 –με οψιόν για ακόμα έναν χρόνο- ανακοίνωσε την Tρίτη στην επίσημη ιστοσελίδα της η ΤΣΣΚΑ.

Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Σερβίας, που «μετακόμισε» στην Μόσχα πέρυσι και έγινε ένα από τα ηγετικά στελέχη της «ομάδας του στρατού», αν και σκεφτόταν το ενδεχόμενο να αγωνιστεί φέτος στο ΝΒΑ θα παραμείνει τελικά στη ρωσική ομάδα.

Ο 28χρονος παίκτης δήλωσε ευχαριστημένος που θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον καλύτερο σύλλογο της Ευρώπης: «Είμαι ευτυχισμένος που θα εξακολουθήσω να βρίσκομαι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και θα προσπαθήσω να βρεθώ ξανά στο Final 4 της Euroleague και να κερδίσω εγχώριους τίτλους. Δεν είχα δεύτερες σκέψεις για την παραμονή μου. Το νέο συμβόλαιο που μου πρότεινε η ΤΣΣΚΑ ικανοποιεί απολύτως τις απαιτήσεις μου. Κατάλαβα ότι θέλω να βρίσκομαι εδώ τουλάχιστον για άλλα τρία χρόνια. Η ομάδα έχει νέο προπονητή και ελπίζω να βρούμε κοινό κώδικα επικοινωνίας σύντομα».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν, σχολίασε: «Μέσα σε έναν χρόνο με την ομάδα μας ο Νέναντ απέδειξε ότι είναι ένας από τους καλύτερους –αν όχι ο καλύτερος- σέντερ στην Ευρώπη. Ήταν ευχάριστη έκπληξη για τους φιλάθλους η επιμονή του, το υψηλό αγωνιστικό του επίπεδο, η καρδιά μαχητή ενώ είναι σημαντικό επίσης ότι είναι ανοικτός, ευγενικός και φιλικός. Είναι φυσικό να αποτελεί προτεραιότητα η παραμονή του στην ομάδα και χαίρομαι που ο Νέναντ θα μείνει μαζί μας για άλλα δύο χρόνια».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τούμπαρε την Αρμάνι και τώρα Ολυμπιακός ή Φενέρ για τον Ερυθρό Αστέρα στο IBT Crete

Αλλαγές στο πρόγραμμα της Βαλένθια για τα ματς με Ερυθρό Αστέρα και Μπάγερν στην Ευρωλίγκα

Ανοίχτηκε για τα προβλήματα της Βιλερμπάν ο Πάρκερ: «Να μη ζήσουμε κάτι αντίστοιχο με αυτό που συνέβη στη Μονακό»

Παρουσιάστηκε από τη Βαλένθια ο Σορτς: «Μου ταιριάζει ο ρόλος του ηγέτη - Έπαιξε ρόλο η σειρά playoffs για να έρθω»

Οι δωδεκάδες της αναμέτρησης Αρμάνι Μιλάνο - Ερυθρός Αστέρας στο IBT Crete

Oι επετειακές φανέλες της Φενέρμπαχτσε για τη συμπλήρωση 120 χρόνων από την ίδρυσή της

Πρόβλημα με το διαβατήριο ο Μονέκε: Δεν ταξιδεύει με τον Ερυθρό Αστέρα στον Ηράκλειο

«Επιστρέφει στη Χάποελ ο Καμπόκλο»

Κάλινιτς για την απόσυρσή του: «Σταμάτησα να έχω το ίδιο πάθος - Θα ήθελα να γίνω προπονητής»

Φιλική ήττα για τη Φενέρ πριν τη μάχη με τον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο