Μόνιμος κάτοικος «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» ετοιμάζεται να γίνει ο Μίντο. Όπως υποστηρίζει ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αιγύπτου, Χασάν Σεχάτα, ο συμπατριώτης του επιθετικός ταξίδεψε στο Λονδίνο για να συζητήσει την μεταγραφή του στην Τότεναμ.

Ο Αχμέντ «Μίντο» Χοσάμ είχε δοθεί για 18 μήνες δανεικός από τη Ρόμα στους «πετεινούς». Το καλοκαίρι επέστρεψε στους «τζιαλορόσι», καθώς ο αγγλικός σύλλογος είχε αποκτήσει τον Μπερμπάτοφ. Όμως, το κακό ξεκίνημα που έχουν κάνει στην Πρέμιερσιπ, με μία νίκη και δύο ήττες, έκανε τον τεχνικό των Λονδρέζων, Μάρτιν Γιολ, να ζητήσει ξανά τον Αφρικανό φορ, όχι όμως με τη μορφή δανεισμού, αλλά ως μεταγραφή.

«Ο Μίντο μου είπε ότι θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις πριν βάλει την υπογραφή του. Θα επιστρέψει στην Αίγυπτο την Τετάρτη για να ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής», δήλωσε σχετικά ο Σεχάτα.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Κιράγκας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Πώς επιτρέπεται αυτό;»: Ο Αρτέτα ξανά στο στόχαστρο για… σκοτεινές τακτικές απέναντι στην Άστον Βίλα!

Τεσσάρα-δήλωση από την καταιγιστική Άρσεναλ απέναντι στη Βίλα - Θύμα του… εαυτού της η Γιουνάιτεντ, παραπάτησε με Γουλβς

Αδιόρθωτη Τσέλσι, πέταξε ξανά βαθμούς στην έδρα της - Περίπατος της Έβερτον στην έδρα της Νότιγχαμ!

Μπράιτον: Βασικός ο Μίλνερ απέναντι στη Γουέστ Χαμ - Ακόμα 6 παιχνίδια για το απόλυτο ρεκόρ στην Premier League!

Σοβαρό πλήγμα για την Άρσεναλ: Νοκ άουτ για το αποψινό μεγάλο ματς με την Άστον Βίλα ο Ράις!

Premier League: Ντέρμπι κορυφής στο Emirates

Καταγγελία της Νότιγχαμ για τη διαιτησία στο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!

Αρτέτα: «Παρακολουθούμε την αγορά-Χρειαζόμαστε 24-25 παίκτες κι έχουμε πολλούς τραυματίες»

Τελειώνει του Σεμένιο στη Μάντσεστερ Σίτι

Γκρέι... τιμωρός για την Κρίσταλ Πάλας και ιδανικό αντίο της Τότεναμ στο 2025!