Μια βόμβα που ήταν τοποθετημένη σε ένα λεωφορείο προκάλεσε σήμερα τον θάνατο τριών ανθρώπων και τον τραυματισμό ακόμη 14 στη Βαγδάτη, σύμφωνα με αστυνομικές και νοσοκομειακές πηγές.

Η έκρηξη σημειώθηκε στην Σαντρ Σίτι, μια σιιτική συνοικία στη βορειοανατολική Βαγδάτη, πρόσθεσαν οι ίδιες πηγές.

Ο κοινός ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ και του Αραβικού Συνδέσμου για τη Συρία Κόφι Άναν, που πραγματοποιεί επίσκεψη στο Ιράκ για να συζητήσει με τον ιρακινό πρωθυπουργό Νούρι αλ Μάλικι για τη συριακή κρίση, βρίσκεται σε μια άλλη περιοχή της πρωτεύουσας όπου τα μέτρα ασφαλείας είναι ενισχυμένα.

Αν και η βία στο Ιράκ έχει μειωθεί σε σύγκριση με τις χρονιές 2006 και 2007, τον προηγούμενο μήνα τουλάχιστον 237 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 603 τραυματίστηκαν σε διάφορες επιθέσεις, κάτι που σημαίνει πως ο Ιούνιος υπήρξε ο πιο αιματηρός μήνας μετά την απόσυρση των αμερικανικών δυνάμεων από τη χώρα στο τέλος του 2011.

Πηγή: newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καιρός: Επιστρέφει η ηλιοφάνεια με πτώση της θερμοκρασίας - Πού αναμένονται βροχές

Θεσσαλονίκη: Νέα εισαγγελική έρευνα για τα 212 ζώα στη Θέρμη – Ελεύθερη αφέθηκε η 54χρονη

Pizza Fan: Ποινική δίωξη για κακουργήματα στους 23 συλληφθέντες - Ποιες είναι οι κατηγορίες

Κένυα: Φόβοι για εγκλωβισμένους από κατάρρευση πολυώροφου κτιρίου στο Ναϊρόμπι

Υπόθεση Marfin: Απολογήθηκε συμπληρωματικά και ο 3ος κατηγορούμενος - Αρνήθηκε την εμπλοκή του

Υπόθεση Marfin: Στη φυλακή επέστρεψε και ο 3ος κατηγορούμενος μετά τη απολογία του

Αθήνα: Ύποπτο αντικείμενο στην οδό Σισίνη – Κλιμάκιο του ΤΕΕΜ στο σημείο

Συνελήφθη 43χρονος μετά από καταδίωξη στην Παλλήνη - Επιχείρησε να εμβολίσει μηχανές της ΔΙΑΣ

Διεκόπη για τις 27 Νοεμβρίου η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Στο πλευρό της οικογένειας του Άλκη Καμπανού οι γονείς του Γιώργου Λυγγερίδη