Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης είναι αποφασισμένη να επιμείνει μέχρι τέλους για την απόκτηση του Νταβίντ Σίλβα. Σύμφωνα με πληροφορίες της Αγγλικής «Mirror», εντός των ημερών αναμένεται να κατατεθεί πρόταση στην Μάντσεστερ Σίτι ύψους 35 εκατ. λιρών.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ονειρεύεται να γίνει ο πρώτος προπονητής που θα έχει κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ με τρεις διαφορετικές ομάδες. Για να μπορέσει να πλησιάσει στο στόχο του αυτό, έχει ζητήσει από τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης την απόκτηση του Νταβίντ Σίλβα, τον οποίον θεωρεί απαραίτητο για τα πλάνα του.

Πηγές μέσα από τη ομάδα αναφέρουν πως «ο Μουρίνιο έπεισε τη διοίκηση πως ο Σίλβα είναι ο ποδοσφαιριστής που χρειάζεται για να μπορέσει να εφαρμόσει το σχέδιο του και να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ο παίκτης που λείπει από την ομάδα.»

Η Μάντσεστερ Σίτι, όμως, δύσκολα θα αποδεχτεί να παραχωρήσει έναν τέτοιο σπουδαίο ταλέντο. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως «ο Ζοζέ έχει πειστεί πως ο Σίλβα δεν είναι διατεθειμένος να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Άγγλους και αυτό θα τους αναγκάσει να αποδεχτούν την πρότασή μας.»

Μια πρόταση ύψους 35 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τη «Mirror» που δύσκολα θα αφήσει ασυγκίνητους τους ανθρώπους της Σίτι. Ιδιαίτερα αν ο Σίλβα, πράγματι, δεν θελήσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Κώστας Κουκάρας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube