Στο ξενοδοχείο έμεινε ο Γκαρσία ο οποίος απουσίαζε από την προπόνηση του ΠΑΟΚ το πρωί στην Ολλανδία.

Ο άσος του «Δικεφάλου του «Βορρά» ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και έτσι αποφασίστηκε να μην κατέβει για να γυμναστεί αλλά να παραμείνει «μέσα» να ξεκουραστεί και να έχει πιθανότητες να λάβει μέρος το απόγευμα.

Αντίθετα, στην πρωινή προπόνηση έλαβε μέρος ο Λίνο. Χθες δεν είχε προπονηθεί καθώς είχε ταλαιπωρηθεί από γαστρεντερίτιδα.

Υπό βροχή πραγματοποιήθηκε η προπόνηση με τον Γιώργο Δώνη όμως να μην… χαρίζεται στους παίκτες και να συμπεριλαμβάνει πολύ τρέξιμο και ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Κατά την διάρκεια της προπόνησης αισθάνθηκε μικροενοχλήσεις στη μέση ο Κάτσε και αποχώρησε, χωρίς, ωστόσο, η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τσορμπατζόγλου: «Βαρύ το κλίμα στον ΠΑΟΚ - Σαν να γίνεται προσπάθεια η δολοφονία να μην συνδεθεί με οπαδικά κίνητρα»

Τσακίρης: «Μεγάλο πρέπει για την ΑΕΚ στο Περιστέρι - Πιθανότερο το ροτέισον με Τσέλιε, όχι με Ατρόμητο»

Παντελίδης: «Από τα πιο παραγωγικά μας φέτος το πρώτο ημίχρονο»

Δεσύλλας: «Με πολλές αλλαγές η 11άδα κόντρα στον Παναιτωλικό - Θέλει νίκη ψυχολογίας ενόψει Μπέτις ο Παναθηναϊκός»

Αντωνόπουλος: «Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για την παραμονή»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού και τη μάχη για 5-8 και ουρά

Κόντης: «Τρώμε παιδικά γκολ και και δεν αλλάζουμε συμπεριφορά - Αδιάφορος ο Σαλσίδο, λάθος που τον έβαλα»

Σαραγόσα: «Συγχαρητήρια στον τερματοφύλακα του Άρη, είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο»

Σφιντέρσκι: «Θα είμαστε συγκεντρωμένοι για τη νίκη - Μου αρέσουν οι μπαλιές του Καλάμπρια»

Γρηγορίου: «Είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, αναπροσαρμόσαμε τα πλάνα μας μετά την αποβολή»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.