Μέχρι και τους υποψήφιους βοηθούς του Φάμπιο Καπέλο έχουν βρει στην Ρωσία όταν αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της χώρας.
Όπως αναφέρουν οι ρωσικές ιστοσελίδες υπάρχουν δύο υποψήφιοι, με θητεία σε ομάδες του ιταλικού πρωταθλήματος. Ο Ιγκόερ Σαλίμοφ και ο Ντμίτρι Αλένιτσεφ που γνωρίζουν το ιταλικό ποδόσφαιρο και έτσι θεωρούν στην ομοσπονδία ότι θα μπορέσουν να έχουν καλή συνεργασία με τον Καπέλο.
Ωστόσο, οι υπεύθυνοι προσπαθούν και πάλι να κρατήσουν χαμηλούς τόνους… «Απλώς είναι ένας από τους υποψήφιους», σχολίασε ο υπουργός αθλητισμού της χώρας ο οποίος επεσήμανε ότι έγινε μια συνάντηση με τον Καπέλο κάτι που θα συμβεί και με τους άλλους υποψήφιους για τη θέση. Αφού ολοκληρωθούν οι συζητήσεις τότε θα αποφασίσουν για τον προπονητή που αποτελεί και την καλύτερη περίπτωση για τον πάγκο της ομάδας.