Την άποψη ότι ο Κρίστιαν Τέγιο πρέπει να αγωνίζεται με την πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα εξέφρασε ο Εουσέμπιο Σακριστάν, ο οποίος χθες παραχώρησε την πρώτη συνέντευξη Τύπου της χρονιάς. «Μπορεί να έχει δελτίο παίκτη της δεύτερης ομάδας, αλλά αίσθηση και δική μου και όλων των υπόλοιπων, είναι πως ο συγκεκριμένος παίκτης είναι για την πρώτη ομάδα», τόνισε ο τεχνικός της δεύτερης ομάδας του καταλανικού συλλόγου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εουσέμπιο Σακριστάν

«Είχαμε κενά στην θέση του κεντρικού αμυντικού, εξαιτίας αποχωρήσεων για την πρώτη ομάδα κι έπρεπε να ενισχυθούμε. Ο Νταβίντ μπορεί να μας βοηθήσει πολύ. Έχει εμπειρία στην κατηγορία, είναι πολύ καλός με την μπάλα και θεωρώ ότι είναι η ιδανική προσθήκη γι’ αυτήν την θέση.

Ο Τεγιό μπορεί να έχει δελτίο παίκτη της δεύτερης ομάδας, αλλά αίσθηση και δική μου και όλων των υπόλοιπων, είναι πως ο συγκεκριμένος παίκτης είναι για την πρώτη ομάδα. Μετά την λήξη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κάτω των 19 ετών, οι Ντεολοφέου και Γκριμάλντο θα ενταχθούν στο δυναμικό της ομάδας, άμεσα. Ο Ντεολοφέου, ήδη είχε 15 μέρες διακοπές.

Ο Γκριμάλντο δυστυχώς πέρασε το παιδί τις διακοπές του κάνοντας αποθεραπεία. Τις επόμενες μέρες, θα έχω συνάντηση με τον Τίτο Βιλανόβα. Οι παίκτες που θ’ αποκτήσουμε από δω και πέρα θα είναι λίγοι, γιατί έχουμε ένα αρκετά πλήρες ρόστερ. Ακόμα υπάρχει περίπτωση να φύγει κάποιος παίκτης, αν δούμε ότι δεν θα μπορέσει να έχει τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής.

Η καινούρια σεζόν θα έχει πολλές προκλήσεις για εμάς. Θα πρέπει να κοντραριστούμε με τις Αλμερία και την δεύτερη ομάδα της Ρεάλ. Κάτι τέτοιο θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Πάντα οι αγώνες με την Ρεάλ, έχουν την δική τους μοναδική σημασία. Ξέρω ήδη ότι θα γίνουν συγκρίσεις με την πρώτη ομάδα, αλλά αυτό είναι και κίνητρο και πρόκληση για εμάς. Δεν σημαίνει όμως ότι είναι και πρόβλημα, γιατί τα παιδιά έχουν συνηθίσει τέτοια ντέρμπι από την πρώτη ομάδα
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube