Αλλαγή… φοράς στην πρότασή της για τον Λεονάρντο αντιπρότεινε στη Νταεγκού η ΑΕΚ.

Οι Κορεάτες επανήλθαν με νέα (αλλά ανεπαίσθητα αλλαγμένη) προσφορά για τον Βραζιλιάνο, προτείνοντας 200.000 ευρώ μπροστά και 600.000 ευρώ τον Γενάρη.

Παρά την τεράστια ανάγκη για ρευστό όμως, η «Ένωση» την απέρριψε και ζήτησε τώρα το κύριο μέρος του ποσού κι έπειτα το… συμπλήρωμα.

Ουσιαστικά η Νταεγκού δεν διαφοροποιήθηκε από την πρώτη της πρόταση για τον Λεονάρντο, που προέβλεπε δανεισμό του με 150.000 ευρώ και αγορά του με 600.000 τον χειμώνα. Μοιραία λοιπόν άκουσε την ΑΕΚ -πρώτα να την αρνείται κι έπειτα να αντιπροτείνει την καταβολή των 600.000 ευρώ τώρα και τον υπολοίπων το Γενάρη.

Έτσι, η «Ένωση» θα περιμένει πλέον να δει αν οι Κορεάτες θα επανέλθουν στην υπόθεση, την ίδια ώρα που «ζεστά» σε αυτή παραμένει και η Αλ Κορ του Λάσλο Μπόλονι που επίσης ενδιαφέρεται για τον Λεονάρντο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μουκουντί ο 20ός διαφορετικός σκόρερ της ΑΕΚ φέτος

Μπενίτεθ: «Η ομάδα βελτιώνεται και δείχνει πράγματα που θέλουμε - Έπρεπε να είχαμε τελειώσει το ματς στο ημίχρονο»

Γκεοργκίεφ: «Ένιωσα καταπληκτικά, άγγιξε το τέλειο η ομάδα»

Νίκολιτς: «Το τελικό σκορ μιλά από μόνο του - Πρέπει να δουλέψουμε για να μην κάνουμε δώρα στον αντίπαλο»

Τσορμπατζόγλου: «Αλλοιώνεται και χειροτερεύει η εικόνα του ΠΑΟΚ»

Μουκουντί: «Δουλέψαμε πολύ αυτήν την εβδομάδα - Πρέπει να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη»

Παπαδόπουλος: «Δεν είχαμε πάθος, να μας γίνει μάθημα η ήττα»

Τι ματς απομένουν για ΑΕΚ, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Λεβαδειακό και Παναθηναϊκό - Ορθάνοιχτη η 4η θέση

Τσακίρης: «Τεράστιο ματ του Νίκολιτς στον Παπαδόπουλο - Η καλύτερη φετινή εμφάνιση της ΑΕΚ»

Κετσετζόγλου: «Σε τρομερή φόρμα η ΑΕΚ ενώ οι ανταγωνιστές της έχουν προβλήματα - Δεν άφησε περιθώρια στον Λεβαδειακό»