Ευχάριστα νέα επιφύλλασε για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα η προπόνηση του Παναθηναϊκού, καθώς μετά από αρκετό διάστημα απουσίας ενσωματώθηκε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.

Διάρκειας 45λεπτών ήταν το πρόγραμμα που ακολούθησαν οι παίκτες του «τριφυλλιού», το οποίο περιελάμβανε αποθεραπεία και χαλάρωμα, μετά και το χθεσινό φιλικό των «πρασίνων» επί αυστριακού εδάφους.

Το «παρών» στις εξέδρες έδωσαν οι Γιάννης Αλαφούζος και Κώστας Ελευθεράκης, οι οποίοι δείχνουν και έμπρακτα ότι βρίσκονται κοντά στην ομάδα.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν ήθελε να πιέσει ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές του μετά την χθεσινή αναμέτρηση, για αυτό και προτίμησε να γυμναστούν σε χαλαρό ρυθμό. Τρέξιμο και διατάσεις είχε το πρόγραμμα του Πορτογάλου τεχνικού την Κυριακή, ενώ πιο έντονα γυμνάστηκαν οι τερματοφύλακες, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Παναγιώτη Αγριογιάννη.

Ο Μπουμσόνγκ συμμετείχε στην προπόνηση μετά από πολύ καιρό, λόγω του προβλήματος που τον ταλαιπωρούσε στη γάμπα, ωστόσο περισσότερα συμπεράσματα θα βγουν τη Δευτέρα, όταν και θα κληθεί να «βγάλει» πιο δυνατό πρόγραμμα. Παραμένει εκτός ο Πάπε Σο, καθώς έχει υποστεί θλάση και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο Σενεγαλέζος δεν προλαβαίνει τα εναπομείναντα δύο φιλικά στην Αυστρία και κάνει αγώνα… δρόμου να προλάβει τα πρώτα επίσημα παιχνίδια του Παναθηναϊκού για την Ευρώπη.

Ο πρόεδρος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», Γιάννης Αλαφούζος συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας και μετά τη χθεσινή του ομιλία προς τους παίκτες, το παρών έδωσε και στην κυριακάτικη προπόνηση, παρακολουθώντας τις προσπάθειες των «πρασίνων». Μαζί του ήταν και ο νέος τεχνικός διευθυντής, Κώστας Ελευθεράκης, και μαζί αναμένεται να αποχωρήσουν το βράδυ από την Αυστρία, μετά το τριήμερο που πέρασαν στο «πλάι» του συλλόγου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube