Σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες ο Λουίς Σαχά, που έμεινε ελεύθερος από την Τότεναμ, με τις Λιλ και Μαρσέιγ να μπαίνουν στη λίστα με τις ομάδες που ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο Γάλλος επιθετικός δεν βρισκόταν στα πλάνα του νέου τεχνικού των «σπερς», Αντρέ Βίλας-Μπόας και η διοίκηση δεν ανανέωσε τη συνεργασία τους, που είχε διάρκεια μόλις έξι μήνες. Ως γνωστόν, μετακόμισε στο Λονδίνο τον περασμένο Ιανουάριο από την Έβερτον, αλλά πολύ σύντομα βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης νέας ομάδας.

Ο ίδιος δεν τρελαίνεται στην ιδέα του επαναπατρισμού, κάτι που έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ωστόσο, όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «Parisien», Λιλ και Μαρσέιγ θα προσπαθήσουν η καθεμιά με τον τρόπο της να τον δελεάσουν και να τον πείσουν να επιστρέψει στη Γαλλία, από όπου έφυγε το 2000. Πάντως, για τον 33χρονο, πλέον, επιθετικό ενδιαφέρον έχουν εκφράσει επίσης η Γουέστ Χαμ και η Σάντερλαντ.

Τάσος Νικολόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το παραμύθι του Ρομπέν Ρισέ: Πριν 2 χρόνια έπαιζε στην 3η κατηγορία, τώρα πάει Μουντιάλ με τη Γαλλία!

Επέστρεψε στη 2η κατηγορία της Γαλλίας η ιστορική Σοσό

Λυτρώθηκε στα πέναλτι η Σεντ Ετιέν και… βλέπει Ligue 1!

Η κυριαρχία του Παρισιού: Καθάρισε τη Λανς η Παρί Σεν Ζερμέν και κλείδωσε το 5ο σερί πρωτάθλημα Γαλλίας

Ξανά κορυφαίος παίκτης στο γαλλικό πρωτάθλημα ο Ντεμπελέ

Μια ανάσα από τον τίτλο η Παρί - Λιλ για Champions League, η ήττα της Λιόν έδωσε ελπίδες για τετράδα στη Ρεν!

Απίστευτο σκηνικό στη Μαρσέιγ: Εκτός αποστολής ο Ομπαμεγιάνγκ επειδή ψέκασε άνθρωπο της ομάδας με πυροσβεστήρα

Ένας... έφηβος κρατά ζωντανό το όνειρο του τίτλου για τη Λανς, υποβιβάζοντας τη Ναντ

«Ο Λουίς Ενρίκε υπογράφει νέο συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με την Παρί Σεν Ζερμέν»

Ο Λουίς Ενρίκε παρέθεσε δείπνο στους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν και δεν πήγε