Περισσότερα από 600 εισιτήρια διαρκείας του Παναθηναϊκού «έφυγαν» την Τετάρτη, ημέρα που πραγματοποιήθηκε η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ.

Πλέον, έχουν διατεθεί σχεδόν 3.000 «κομμάτια» και στις τάξεις του «τριφυλλιού» επικρατεί αισιοδοξία πως ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί και άλλο τις επόμενες ημέρες.

Καθοριστικό ρόλο σε αυτό αναμένεται να έχουν τόσο οι εξελίξεις στο μεταγραφικό «μέτωπο», όσο και η κλήρωση των προκριματικών του Champions League.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ερυθρόλευκο» Καραϊσκάκη: Οι οδηγίες προς τον κόσμο του Ολυμπιακού για το κορεό στο ντέρμπι!

Stoiximan Super League: Όλα τα βλέμματα στο Καραϊσκάκη – Τέσσερις αναμετρήσεις σήμερα

Άρης-Βόλος: Δύο πληγωμένοι αντίπαλοι που αναζητούν αντίδραση

Ηρακλής-Λεβαδειακός: Eπιστροφή στη δράση και στο... Καυτανζόγλειο σε κρίσιμο μας και για τους δυο!

Kifisia Tutu Deals-Παναιτωλικός: Με φόρα από το Περιστέρι οι γηπεδούχοι, για την επιστροφή στις νίκες οι Αγρινιώτες

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Πρώτο και κρίσιμο ντέρμπι αιωνίων στο Καραϊσκάκη!

Μέρος της προπόνησης ο Ντεσπόντοφ στον ΠΑΟΚ

Τσορμπατζόγλου: «Ερωτηματικό η εικόνα του ΠΑΟΚ μετά τη διακοπή - Αυτοί έχουν το προβάδισμα ενόψει Καλαμάτας»

Μια τριάδα απουσίες στον Παναιτωλικό για Λεωφόρο

Ντε Φράι: «Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση μετά το σπουδαίο ξεκίνημα - Σίγουρα θα υπάρχει πολύ πάθος στο ντέρμπι»