Το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ θα συζητήσει εντός της ημέρας ο Μίρνες Σίσιτς, ο οποίος αναμένεται να βρίσκεται στο Ηράκλειο.

Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός – μαζί με τον Σήφη Δασκαλάκη – αποτελούν τους πρώτους στόχους του Νίκου Αναστόπουλο για το «χτίσιμο» της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Υπάρχει διαφορά στους οικονομικούς όρους της συνεργασίας με τον 31χρονο παίκτη, αλλά η κοινή επιθυμία και των δύο πλευρών να συνεχίσουν μαζί, πιθανότατα θα οδηγήσει σε συμφωνία.

Παράλληλα σε καλό δρόμο βρίσκονται οι επαφές και με τον Βερόν και δεν αποκλείεται η τριάδα Σίσιτς, Δασκαλάκης, Βερόν να αποτελέσει τις φετινές μεταγραφικές κινήσεις.

Την ίδια ώρα η νέα διοίκηση έχει να αντιμετωπίσει έναν νέο «πονοκέφαλο», καθώς το ΙΚΑ Ηρακλείου προχώρησε σε κατάσχεση ύψους 520.000 ευρώ λόγω οφειλών της ΠΑΕ στο Δημόσιο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: ΟΦΗ