Στο «μικροσκόπιο» του Γιάννη Χατζηνικολάου θα μπουν το επόμενο διάστημα οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά.

Το ρόστερ των Κρητικών έχει μεγαλώσει αρκετά και από τη στιγμή που θα ακολουθήσουν κι άλλες προσθήκες, αναγκαστικά θα πρέπει να αποχωρήσουν κάποιοι από το υπάρχον ρόστερ.

Είτε ως δανεικοί για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους, είτε ως ελεύθεροι λύνοντας κοινή συναινέσει το συμβόλαιό τους. Ανάλογα με την παρουσία των παικτών στις προπονήσεις, το τεχνικό επιτελείο θα εισηγηθεί το τι μέλλει γενέσθαι.

Πάντως υπολογίζεται ότι 5-8 ποδοσφαιριστές θα «κοπούν». Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, στα «σκαριά» βρίσκεται μια πολύ καλή μεταγραφική κίνηση Σλοβάκου διεθνή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Asteras AKTOR: Οι ευχές του Δημήτρη Μποροβήλου

Δεσύλλας: «Στο χέρι του Μπενίτεθ πότε θα έρθει στον Παναθηναϊκό ο Παντελίδης, ενδιαφέρον και από Ευρώπη για Τετέ»

Σταματέλος: «Υπάρχουν θέσεις που θέλει ενίσχυση ο Ολυμπιακός-Ο προβληματισμός του Μεντιλίμπαρ για την απόδοσή του»

«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Σλοβένο στόπερ Ντρκούσιτς»

Ολυμπιακός: Ακολουθεί η ανανέωση του Ζέλσον - «Πονοκέφαλος» για την άμυνα ενόψει Λεβερκούζεν

Οι μεταγραφικές προτεραιότητες της ΑΕΚ: Ο βασικός και το βάθος

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»