Σε περιπέτειες μπήκε πλέον η καριέρα του Αλέκου Κακλαμάνου. Ο Έλληνας στράικερ, είχε βρεθεί θετικός σε χρήση κοκαΐνης στον έλεγχο αντιντόπινγκ που υποβλήθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης της Σταντάρ Λιέγης με τις Βρυξέλλες, κάτι που πιστοποιήθηκε και από τα αποτελέσματα του δεύτερου δείγματος.
Ποινή αποκλεισμού δύο ετών από τη βελγική ομοσπονδία αντιμετωπίζει ο Αλέκος Κακλαμάνος. Ο Έλληνας στράικερ της Σταντάρ Λιέγης είχε βρεθεί θετικός σε χρήση κοκαΐνης, στον έλεγχο αντιντόπινγκ που υποβλήθηκε μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στις Βρυξέλλες. Τη Δευτέρα (18/10), ανακοινώθηκαν και τα αποτελέσματα του δεύτερου δείγματος, τα οποία πιστοποίησαν την αρχική εξέλιξη.
Μέχρι στιγμής οι ιθύνοντες της Σταντάρ Λιέγης δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια ανακοίνωση, ωστόσο ο γενικός διευθυντής του βελγικού συλλόγου είχε διευκρινίσει κατά τη δημοσιοποίηση του θέματος αυτού, ότι εφόσον και το δεύτερο δείγμα έβγαινε θετικό θα διέκοπτε το συμβόλαιο του παίκτη.
Επιμέλεια: Μπάμπης Πουλούτσης