Μια σπουδαία μεταγραφική απόκτηση ετοιμάζει ο Άρης, βάση και των οικονομικών δυσκολιών που περνάει ο σύλλογος. Στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας στην Ιταλία, αναμένεται να ενσωματωθεί ο Άλντο Ντούσερ και θα περάσει από το… μικροσκόπιο του Μάκη Κατσαβάκη, για να διαπιστωθεί το στάδιο ετοιμότητας του.

Την Κυριακή έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ πρόταση για τον Αργεντινό μέσο και οι «κίτρινοι» εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του, για αυτό άλλωστε και ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για την προετοιμασία, όπου θα δοκιμαστεί. Η πτωτική πορεία του Ντούσερ και οι ταυτόχρονα μειωμένες αποδοχές που έχει, διευκολύνει την απόκτηση του.

Βέβαια, όλα αυτά θα ξεκαθαριστούν από Δευτέρα, όπου η αποστολή του Άρη θα βρίσκεται στην Βόρεια Ιταλία και σίγουρα πριν υπογράψει κάποιο συμβόλαιο, θα περάσει από πολλά τεστ.

Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος Λατινοαμερικάνος έχει κάνει σπουδαία καριέρα για επτά χρόνια στη «χρυσή» περίοδο της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια (2000-2007), ενώ στη συνέχεια η απόδοση του «έπεσε» με αποτέλεσμα την περασμένη σεζόν να αγωνιστεί ως δανεικός στην Μπαρτσελόνα του Εκουαδόρ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Με 16 απουσίες η ΑΕΚ δεν μπορεί να κάνει κανονική προπόνηση - Δεν έχει κάποιο πρόβλημα ο Ζίνι»

Νικολακόπουλος: «Το καλό με τον Κάρμο και το κακό με τον Γιάρεμτσουκ»

Αθανασίου: «Ο Κρίστιανσεν έχει τις ικανότητες να γίνει αυτός βασικός, αν…»

ΠΑΟΚ: Άλλαξε το πλάνο στη διακοπή – Χωρίς φιλικό και με το βλέμμα στον Μπάνζα

Ολυμπιακός: Τριήμερο ρεπό και αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Γκουστάβο Σα

ΑΕΚ: Επιστροφή στα Σπάτα με πολλές απουσίες – Τα δύο φιλικά και οι παίκτες που ανεβάζουν ρυθμούς

Τσακίρης: «Είδαμε και στο Σερβία-Ελλάδα γιατί είναι καλύτερος με τον Βάργκα ο Γιόβιτς»

Δεσύλλας: «Ο καθοδηγητής Ντε Φράι και η εμφάνιση του Τετέι κόντρα στη Σερβία»

Τσανάκας: «Ο Ιμανόλ έχει συνηθίσει να δουλεύει και με νεαρούς παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπάνζα - Μεγάλη ζημιά για τον ΠΑΟΚ τυχόν καθυστέρηση στο Καυτανζόγλειο»

TAGS: Άρης