Μπελάδες με τη δικαιοσύνη έχει η Λαρίσα Ρικέλμε. Η Παραγουανή οπαδός που έγινε… φίρμα λόγω των προκλητικών εμφανίσεών της στο Μουντιάλ του 2010, συνελήφθη μαζί με τον ποδοσφαιριστή σύντροφό της στην Ασουνσιόν.

Ο Αργεντινός Ζόναθαν Φαμπρό, που αγωνίζεται στη Σέρο Πορτένιο, και η Ρικέλμε επέβαιναν στο πολυτελές αυτοκίνητο του πρώτου, όταν τους πλησίασε ένα περιπολικό και για αδιευκρίνιστο λόγο το ζευγάρι πάτησε γκάζι. Οι αστυνομικοί νομίζοντας πως πρόκειται για… παράνομους, άρχισε να τους καταδιώκει και το προπορευόμενο αυτοκίνητο τράκαρε σε μία μοτοσικλέτα. Τελικά σε ένα μπλόκο κατάφεραν να τους σταματήσουν και να τους συλλάβουν. Αμφότεροι υποβλήθηκαν σε αλκοτέστ, που ήταν αρνητικό, κι έδωσαν κατάθεση, ενώ στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση δίχως να έχουν δικαιολογήσει επαρκώς γιατί άρχισαν να τρέχουν στη θέα της αστυνομίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέντε μέρες πριν το συμβάν η Ρικέλμε είχε πέσει θύμα ληστείας μαζί με τη μητέρα της και μάλιστα οι ληστές την χτύπησαν ελαφρά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μαρία Εκμεκτσίογλου: Στο νοσοκομείο με πνευμονία εδώ και 4 μέρες

Μαίρη Συνατσάκη: Η γονεϊκή αλφαβήτα της, είναι ό,τι δεν ξέρατε πως χρειάζεστε για να ξεκινήσει η εβδομάδα με χαμόγελο

Θεοφάνους: Η σοκαριστική στιγμή που αποκαλύπτει ότι ο γιος του από τύχη δεν ήταν στην τάξη τη μέρα που έγινε το μακελειό

Ιωάννα Μαλέσκου: Ο τρόπος που απάντησε στο αν το κανάλι της τής «τράβηξε το αυτί»

Survivor: Το Χ πήρε φωτιά από την πρεμιέρα και έβγαλε ήδη φαβορί

Tα 3 ζώδια που δεν αντέχουν χωρίς παρέα και 2 που αγαπούν τη μοναξιά

Τζόυς Ευείδη: Ο έρωτας που την έκαψε, ο γάμος που έφτασε κοντά αλλά δεν έγινε, η άτυχη εγκυμοσύνη και τα γούνινα παιδιά

Ρουβάς: Η έκπληξη της Θεοδωρίδου στο καμαρίνι του, η τούρτα που δεν έφαγαν και το εξαφανισμένο προφίλ της Νατάσας

Γιάννης Στάνκογλου: Το κεφάλαιο του έρωτα, οι γυναίκες στη ζωή του και το μοναδικό του παράπονο

Χρυσοστόμου: Η αποκάλυψη για το «Maestro» και τον ρόλο που του «έφαγε» ο Παπακαλιάτης