Οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης είναι πολύ δημοφιλείς και αυτό δεν αποτελεί είδηση. Είδηση αποτελεί η πρωτοβουλία της Ουντινέζε, η οποία προχωράει σε πωλήσεις καρτών διαρκείας μέσω του facebook, καθώς και σε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό που θα δώσει την ευκαιρία σε κάποιους οπαδούς της να προπονηθούν με την αγαπημένη τους ομάδα.

Τα τελευταία χρόνια έχουν μπει στη ζωή όλων μας οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, με το facebook και το twitter να κατέχουν την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των χρηστών του διαδικτύου. Οι σελίδες αυτές έχουν εκατομμύρια φανατικούς φίλους και «ακόλουθους».

Αυτές τις σελίδες προτίθενται να χρησιμοποιήσουν οι άνθρωποι της Ουντινέζε, προκειμένου να προωθήσουν την πώληση των καρτών διαρκείας της νέας σεζόν. Για να πετύχουν καλύτερα αποτελέσματα, έχουν ξεκινήσει ένα διαγωνισμό, οι νικητές του οποίου θα μπορέσουν να κάνουν μία προπόνηση με την πρώτη ομάδα της Ουντινέζε, υπό την καθοδήγηση του Φραντσέσκο Γκουϊντολίν.

Για να κερδίσουν αυτόν τον πρωτότυπο διαγωνισμό, οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας πρέπει να εξηγήσουν μέσα σε ένα κείμενο 140 χαρακτήρων τους λόγους που τους οδήγησαν να αγαπήσουν την ομάδα. Η ψηφοφορία των «φίλων» της επίσημης σελίδας της Ουντινέζε θα κρίνει τους πέντε που θα πάρουν μέρος στην προπόνηση της ομάδας.

Με την πρωτοβουλία αυτή, που είναι η πρώτη ανάμεσα στις ομάδες της Σέριε Α, οι άνθρωποι της Ουντινέζε ελπίζουν σε αύξηση των καρτών που θα διαθέσουν.

Κώστας Κουκάρας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεν άντεξε με παίκτη λιγότερο η Τζένοα, την τιμώρησε η Αταλάντα με γκολ στο 90'+4'!

Θυμήθηκε ποια είναι, ξέσπασε στην Ουντινέζε με πεντάρα και νίκησε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα η Φιορεντίνα!

Πλήγωσε τη φορμαρισμένη Σασουόλο η Τορίνο - Ματσάρα χωρίς νικητή ανάμεσα σε Πίζα και Κάλιαρι

Σοκάρει ο Γκουαρίν: «Έκανα απόπειρα αυτοκτονίας τρεις φορές, δεν έβλεπα τα παιδιά μου για τέσσερα χρόνια»!

Αποτελεσματική η Γιουβέντους, καθάρισε και πλησίασε τη Ρόμα!

Ισοπαλία στη «σούπα» για Λάτσιο και Κρεμονέζε

Serie A-16η αγωνιστική: Λειψό πρόγραμμα, αλλά με σούπερ ματς στο Τορίνο

Με «κέρβερο» Ραβάλια στα πέναλτι, η Μπολόνια πέρασε στον τελικό του Supercoppa Italiana!

«Καλά του έκαναν»: Το χιουμοράκι του Σπαλέτι για τις φήμες περί... αντικοινωνικού Ντέιβιντ & η γαριδομακαρονάδα!

Αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών ιταλικής ομάδας ο Καρεμπέ