Μια ανάσα από την απόκτηση του Στιβ Ενζονζί είναι η Σεβίλλη, με τον Γάλλο μεσοαμυντικό να συνεχίζει την καριέρα στο ισπανικό πρωτάθλημα μετά από τρία χρόνια παρουσίας στην Premier League.

Τα Μέσα από την Αγγλία κάνουν λόγο για τελειωμένη υπόθεση, με τους Ανδαλουσιάνους να φθάνουν σε συμφωνία με τους «ρόβερς» για την παραχώρηση του υψηλόσωμου μέσου με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, διατηρώντας παράλληλα το δικαίωμα αγοράς του παίκτη.

Η αγγλική ομάδα δέχθηκε να δώσει δανεικό τον 24χρονο άσο, καθώς έως τώρα δεν έφθασε πρόταση που να φθάνει το ποσό των 10 εκατομμυρίων λιρών που ζητούσε η διοίκηση του συλλόγου για να τον δώσει.

Πλέον, είναι στο χέρι της Σεβίλλης να δώσει τα λεφτά που έχουν συμφωνηθεί και να κάνει δικό της τον παίκτη, με το ποσό που απαιτείται για να ολοκληρωθεί το «deal» να μην έχει γίνει γνωστό.

Επιμέλεια: Χρήστος Φιλόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έκλεισαν το 2025 με τεσσάρες, Μπέτις και Έλτσε!

Ραφίνια και Λαμίν Γιαμάλ έκαναν τα… δικά τους και η Μπαρτσελόνα προελαύνει στην κορυφή!

Σούπερ Ατλέτικο με τριάρα στην έδρα της Τζιρόνα και συνέχεια στο κυνήγι της κορυφής!

Πλήγμα με Κρίστενσεν, εκτός για 3-4 μήνες με σοβαρό τραυματισμό

Περήφανος ο Βλαχοδήμος με έξι αποκρούσεις στο «Μπερναμπέου», παρά την ήττα της Σεβίλλης

Εμπαπέ: Ισοφάρισε το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο και το πανηγύρισε όπως εκείνος

Ξέσπασμα Αλμέιδα για τη διαιτησία του αγώνα με Ρεάλ: «Ήταν απαίσια-Η σιωπή είναι προδοσία κι εγώ δεν είμαι προδότης»

Αποδοκιμάστηκε από το «Μπερναμπέου» ο Βινίσιους-Διέγραψε τη φωτο προφίλ του με τη Ρεάλ στο Instagram

Καθάρισε τη Σεβίλλη με Μπέλιγχαμ-Εμπαπέ και πλησίασε την Μπαρτσελόνα η Ρεάλ!

Πιτσιρικάς «κατακεραυνώνει» την Μπαρτσελόνα: «Με άφησαν δίχως λόγο, ο Γιαμάλ νομίζει ότι είναι ο Μέσι»!