Πολλές συνοικίες της πόλης Χαλέπι βομβαρδίστηκαν σήμερα το πρωί από ελικόπτερα των δυνάμεων του καθεστώτος, οι οποίες προετοιμάζουν την τελική επίθεση κατά των ανταρτών, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα ελικόπτερα βομβάρδισαν τις συνοικίες Σαλαχεντίν, αλ-Αζαμιγέ, Μπουστάν ελ-Κασρ, αλ-Μασάντ και αλ-Σουκάρι.

Συγκρούσεις σημειώθηκαν επίσης ανάμεσα στο στρατό και τους αντάρτες στη συνοικία αλ-Τζαμιλιγέ, στο κέντρο της πόλης, στη συνοικία Μαχατάτ Μπαγκντάντ και στην πλατεία Σαανταλάχ αλ- Τζαμπίρι.

Στη συνοικία Σαλαχεντίν, εκατοντάδες αντάρτες πρετοιμάζονται για τη μεγάλη επίθεση του στρατού. Πολλά ελικόπτερα πετούν πάνω από τη συνοικία αυτή, οι κάτοικοι της οποίας-κυρίως γυναίκες και παιδιά- την εγκαταλείπουν μαζικά, συχνά με φορτηγά.

Χθες, 164 άνθρωποι σκοτώθηκαν-84 πολίτες, 43 στρατιώτες και 37 αντάρτες- σ' ολόκληρη τη Συρία.

Πηγή: Newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τροχαίο με νεκρό στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου - Νταλίκα συγκρούστηκε με μηχανάκι

Πώς θα προλάβουν οι γονείς μία εξαφάνιση του παιδιού τους – 10 συμβουλές από το Χαμόγελο του Παιδιού

Καθηγήτρια φίμωσε 13χρονο μαθητή με ταινία - Ζήτησε από συμμαθητή του να του δέσει τα χέρια

Κλαίει το Χ με την ΑΙ φωτογραφία του Τραμπ με πιγκουίνο στη Γροιλανδία - «Δεν έχουμε πιγκουίνους εδώ»

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 30χρονος που παρίστανε τον αστυνομικό

Μεγάλη φωτιά σε πολυκατοικία στο Μπρονξ - Αναφορές για θύματα

Σοκ από την σύλληψη Καναδού Ολυμπιονίκη ως βαρόνου ναρκωτικών – Πώς στήθηκε η επιχείρηση «Γιγαντιαίο Σλάλομ»

Η απόφαση του Τραμπ να στείλει πλοία στη Μέση Ανατολή αναζωπυρώνει την απειλή προς το Ιράν

Αυστραλία: Υπέκυψε στα τραύματά του 12χρονο αγόρι που είχε δεχθεί επίθεση από καρχαρία στην περιοχή του Σίδνεϊ

Σε φουλ ρυθμούς οι εργασίες αναβάθμισης του σιδηροδρομικού άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη, με 100% τηλεδιοίκηση