Το κλισέ του Κοέλιο θέλει το σύμπαν να συνωμοτεί για ν’ αποκτήσεις κάτι που θες πολύ. Ο Μιχάλης Παυλής δεν χρειάστηκε συνωμοσίες.

Ανακάτεψε μόνος του το… σύμπαν και τελικά πέτυχε αυτό που κυνηγάει σαν τρελός: Να φορέσει πάλι τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο νεαρός επιθετικός συναντήθηκε με τον Λάκη Νικολάου και τη διοίκηση της ΠΑΕ, πήρε το «πράσινο φως» και την Κυριακή ταξιδεύει για να ενσωματωθεί στην αποστολή της «Ένωσης» στο Τσέστερ.

Όπως κάθε θέμα της ΑΕΚ που… σέβεται τον εαυτό του, εκείνο του Παυλή εξελίχθηκε επίσης σε σίριαλ. Η τρέλα του νεαρού επιθετικού όμως για να επιστρέψει στην αγαπημένη του ομάδα δεν θα μπορούσε να φέρει άλλο αποτέλεσμα από το happy end.

Αφού «κόπηκε» λοιπόν αρχικά από το ιατρικό επιτελείο λόγω του ιατρικού προβλήματος που αντιμετώπισε στο παρελθόν, έπειτα δέχθηκε (χωρίς αποτέλεσμα) να αναλάβει ο ίδιος την ευθύνη και δεν ταξίδεψε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή για την Αγγλία, όλα αυτά απλώς… καθυστέρησαν την ενσωμάτωσή του στην υπόλοιπη ομάδα.

Κι αυτό διότι ο Παυλής συναντήθηκε την Παρασκευή με τον Λάκη Νικολάου και (έπειτα από μακρά συζήτηση) τον έπεισε να του δώσει την άδεια για να ακολουθήσει την προετοιμασία. Κάτι που σφραγίστηκε στη συζήτηση που είχε έπειτα ο ίδιος και ο μάνατζέρ του με τη διοίκηση, παίρνοντας το οριστικό «ok» για να ταξιδέψει την Κυριακή για το Τσέστερ και να τεθεί στη διάθεση του Βαγγέλη Βλάχου (που ούτως ή άλλως έχει ξεκαθαρίσει πως υπολογίζει σ’ αυτόν).

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αντίνο: «Τα δώσαμε όλα, μας δίνει δύναμη ο κόσμος μας»

Κετσετζόγλου: «Σαν να μην μπήκε στο ντέρμπι η ΑΕΚ, έχασε εύκολα - Φάνηκε πόσο λάθος έκανε με το δεξί μπακ...»

Νίστρουπ: «Νικήσαμε με διαφορετικό τρόπο, έτοιμοι να δώσουμε χαρές στον κόσμο – Σπουδαία ομάδα η ΑΕΚ»

Στον αγωνιστικό χώρο ο Ηλιόπουλος: Ηρέμησε τον έξαλλο Νίκολιτς και συνεχάρη τον Νίστρουπ

Νίκολιτς: «Ο Παναθηναϊκός το ήθελε περισσότερο και αυτό είναι απαράδεκτο, ο Ρότα με το ζόρι περπατούσε και ανέπνεε»!

Συγκλονιστικός ο Αντίνο: Ασταμάτητα τρεξίματα, γκολ και… λύσσα για τη νίκη

Παράνοια στο ΟΑΚΑ με κόσμο και παίκτες του Παναθηναϊκού να τραγουδούν το «χόρτο μαγικό»!

Τσακίρης: «Παράδοση άνευ όρων της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ - Ήταν άνευρη, είχε κάκιστη νοοτροπία και δεν ήξερε τι διακυβευόταν»!

Πλήγμα με Πέλκα στον ΠΑΟΚ

Αθανασίου: «Έκανε το ντέρμπι… παράσταση για έναν ρόλο ο Παναθηναϊκός»

TAGS: A.E.K.