Την άποψη πως ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί να κάνει κάτι καλό και κόντρα στην Μαρίτιμο εξέφρασε ο Λέαντρο Άλβαρες στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Αργεντινός παίκτης τόνισε πως η ομάδα της Πορτογαλίας μόνο εύκολη υπόθεση δεν θα είναι για αυτόν για τους συμπαίκτες του, αλλά πιστεύει πως όλοι όσοι βρίσκονται στις τάξεις του Αστέρα θα δουλέψουν σκληρά, προκειμένου να ξεπεράσουν και αυτό το εμπόδιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λέαντρο Άλβαρες

Για το αν ήταν ένα ιστορικό βράδυ για τον Αστέρα: «Ήταν μία πολύ σημαντική βραδιά για όλους μας. Ωστόσο, δεν σταματάμε εκεί και κοιτάμε τον επόμενό μας αντίπαλο».

Για το πώς βλέπει την Μαρίτιμο που θα είναι η επόμενη αντίπαλος του Αστέρα: «Είναι μία πολύ καλή ομάδα. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Αλλά έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε κάτι καλό».


Για τους λόγους που έκαναν τον Αστέρα να χάσει την «ισορροπία» του στο δεύτερο ημίχρονο:
«Η Ίντερ Μπακού στο δεύτερο ημίχρονο μας πίεζε πολύ και σε συνδυασμό πως οι παίκτες της ξέρανε να κυκλοφορούν καλά την μπάλα μας δυσκόλεψε αρκετά. Ωστόσο, πιστεύω πως εμείς είχαμε καλύτερες ευκαιρίες, προκειμένου να σκοράρουμε κάποιο γκολ. Αλλά ένα μικρό λάθος στο τέλος του παιχνιδιού παραλίγο να μας κοστίσει το ματς».

Για το αν φοβήθηκε μετά το 1-1: «Πάντα πίστευα στην ομάδα μου. Ξέραμε μέχρι το τέλος πως το παιχνίδι θα ήταν… πόλεμος. Όταν ήταν 1-1 ήμασταν πιο προσεκτικοί και τελικά πήγαμε στα πέναλτι και εκεί κάναμε αυτό που έπρεπε».

Για τις διαφορές που έχει ο Αστέρας με πέρυσι: «Το σημαντικό είναι πως το 90% των παιδιών που παίξανε με την Μπακού είναι τα ίδια με πέρυσι. Αυτό είναι καλό τόσο για τον προπονητή όσο και για εμάς τους ποδοσφαιριστές. Το κακό είναι πως δεν έχουμε κάνει πολλά φιλικά ματς, αλλά γενικά η απόδοσή μας κόντρα στην Ίντερ Μπακού, ήταν πολύ καλή».

Για το ποσοστό ετοιμότητας που βρίσκεται ο Αστέρας αυτή την στιγμή: «Κάθε παιχνίδι και κάθε εβδομάδα που δουλεύομε πιάνουμε το ρυθμό που θέλουμε. Δεν μπορώ να πω σε ποιο ποσοστό ετοιμότητας βρισκόμαστε τώρα, αλλά σίγουρα η ομάδα μπορεί να τα πάει ακόμη καλύτερα στην συνέχεια».

Για τους στόχους του Αστέρα στο νέο πρωτάθλημα: «Πάντα όταν ξεκινάει το πρωτάθλημα έχουμε ως στόχο την παραμονή και σιγά- σιγά όσο περνάνε τα παιχνίδια βλέπεις τι μπορεί να κάνεις και που μπορείς να φτάσεις. Ωστόσο, πρώτος μας στόχος είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οπαδοί της Φέγενορντ βανδάλισαν σπίτι στη Ρουμανία - Δείτε το βίντεο

Δεσύλλας: «Είχε πρόβλημα στην τελική απόφαση ο Παναθηναϊκός - Αποτυχία αλλά όχι καταστροφή η ισοπαλία κόντρα στην Πλζεν»

Ντεσπόντοφ: «Όσοι λέγανε ότι δεν θα έπαιζα καλά απέναντι σε μία ομάδα από την πατρίδα μου δεν με ξέρουν καλά»

Τι λέει ο… αλγόριθμος: Σχεδόν σίγουρα στην 24άδα Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ-Λίγες πιθανότητες για 8άδα

Ξεπέρασε τον Τζόρτζεβιτς και έγραψε ιστορία ο Καμαρά

Football Rankings: «Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε ήδη στα playoffs του Europa League - Τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ»

Μύθου: «Θα μπορούσαμε να νικήσουμε, δείχνουμε ότι παλεύουμε σε κάθε ματς»

Τσιριβέγια: «Μας έλειψε η καθαρή ευκαιρία»

Ινγκασον: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας»

Μπενίτεθ: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν προσπάθησαν οι παίκτες - Πρέπει να κερδίσουμε την Φερεντσβάρος και την Ρόμα»