Την καριέρα του στον Φωστήρα φαίνεται πως θα συνεχίσει ο Ηλίας Κάμπας. Ο βετεράνος στράικερ το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε επαφές με τους ανθρώπους του «Φονέα», οι οποίοι έψαχναν έναν επιθετικό που θα κάλυπτε το κενό του Ντεντόπουλου.

Μάλιστα, ο Κάμπας δείχνει πως αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή του Φωστήρα, Κώστα Ψυρόπουλου, ο οποίος εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα είχε ξεκινήσει την αναζήτηση ενός επιθετικού που θα έχει εμπειρία όχι μόνο από τη Football League 2, όπου θα αγωνίζεται από του χρόνου η ομάδα του Ταύρου, αλλά και από υψηλότερες κατηγορίες.

Έτσι, ο Κάμπας, ο οποίος έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων και στον Ατρόμητο, θα αποτελέσει το νέο στράικερ του Φωστήρα, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Eπιμέλεια: Θέμης Λιουδάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τέλος εποχής στον Ιωνικό: Αποχωρεί η οικογένεια Τσιριγώτη μετά από οκτώ χρόνια

Στον Πανναξιακό και τη νέα σεζόν ο Μανωλάς

H ΔΕΑΒ έκοψε το γήπεδο σε δυο φυσικά πρόσωπα για όσα έγιναν στο Πύργος - Ζάκυνθος

Προπονητής σε ομάδα έκπληξη ο Βαζέχα!

Toποθετήθηκε δημόσια ο Καλαμάρης για το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΣ: «Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα έχω πλήρη εικόνα»

Γ' Εθνική: Φιέστα για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς - Θρίλερ στον Β' όμιλο με τριπλή ισοβαθμία και πρωταγωνίστρια τη Ζάκυνθο!

«Έσπασε» το απόλυτο του Πανθρακικού ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Τιμωρία της ΔΕΑΒ στην ΠΑΣ Πύργος για τα μπουκάλια, τον τραυματισμό παίκτη στο κεφάλι και τη διακοπή!

Γ' Εθνική: Στη Super League 2 ο Απόλλων Καλαμαριάς - Το θρίλερ για την άνοδο συνεχίζεται στο Β' Όμιλο

Άνοδος για Πανθρακικό, «ζωντανοί» Απόλλων Καλαμαριάς και Άρης Πετρούπολης - Παραμένει ουραγός ο Εθνικός!