Τη συμφωνία με τους Δημήτρη Κομποδιέτα και Ανδρέα Κανονίδη ανακοίνωσε τη Δευτέρα (30/7) το Περιστέρι.

Ο πρώτος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Κολοσσό Ρόδου, ενώ ο δεύτερος, ο οποίος είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Παίδων και Εφήβων, φορούσε τη φανέλα του Αμαρουσίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει τη συμφωνία με τους μπασκετμπολίστες Δημήτρη Κομποδιέτα και Ανδρέα Κανονίδη».

Ο Δημήτρης Κομποδιέτας γεννήθηκε στις 26 Απριλίου 1985 και έχει ύψος 1μ.94. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Α.Σ.Ε. Δούκα και ακολούθως αγωνίσθηκε στον Δ.Α.Σ. Άνω Λιοσίων, τον Άλιμο, τον Ηλυσιακό και τον Πανελλήνιο. Την προηγούμενη σεζόν (2011-12) φόρεσε τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου σε 18 αγώνες έχοντας 1,4 πόντους και 1,1 ριμπάουντ μέσο όρο.

Ο Ανδρέας Κανονίδης γεννήθηκε στις 27 Ιουλίου 1991 και έχει ύψος 2μ.00. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Πανιώνιο παίζοντας στην Α1 από το 2008 έως το 2010. Τη σεζόν 2010-11 αγωνίσθηκε στον Ηλυσιακό και την προηγούμενη σεζόν (2011-12) έπαιξε στο Μαρούσι στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος έχοντας 10 πόντους και 6 ριμπάουντ μέσο όρο. Είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Παίδων (19 αγώνες) και Εφήβων (8 αγώνες).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube