Τις τελευταίες λεπτομέρειες ενόψει της συμμετοχής του στο Europa League, «τσέκαρε» η ΟΥΕΦΑ για τον Ατρόμητο. Κλιμάκιό της βρέθηκε στην Αθήνα προκειμένου να ελέγξει τις εγκαταστάσεις.

Μάλιστα, τα όσα άκουσαν οι άνθρωποι του Ατρόμητου ήταν άκρως θετικά. «Κάνατε όσα είχατε υποσχεθεί και δείξατε ότι έχετε πλάνο. Εγώ είδα ένα μικρό, χαριτωμένο, όμορφο γήπεδο που δείχνει πολύ ωραίο για την ατμόσφαιρα που διαμορφώνει έστω και αν έχει θεατές. Είναι δίχως άλλο ένα καθαρό και φωτισμένο γήπεδο. Έχετε ικανότητα και διάθεση να κάνατε όσα σας ζητάμε και αυτό φαίνεται» σχολίασε σχετικά στο τέλος της επίσκεψης ο Τrygve Borno.

Ο πρώτος έλεγχος έγινε νωρίς το πρωί και ο δεύτερος έλεγχος το απόγευμα. Σε αυτόν ο Επιθεωρητής Σταδίων της OYΕΦΑ ο Trygve Borno έδωσε συγχαρητήρια στην Μanager Director της ΠΑΕ Ατρόμητος Κάτια Κοξένογλου και στον Διευθυντή Σταδίου Τάκη Μιχαλέτο για την άψογη τήρηση του χρονοδιαγράμματος από την πλευρά της ομάδας μας κάνοντας βέβαια και τις απαραίτητες παρατηρήσεις.

Την ΠΑΕ Ατρόμητος εκπροσώπησαν επίσης στη διπλή επίσκεψη της ΟΥΕΦΑ, ο Υπεύθυνος Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου Ρομπέρτο Πανάγος, ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ Σπύρος Μπουλούσης, ο Υπεύθυνος Ασφαλείας Γιώργος Πέτρου και ο Υπεύθυνος Τύπου Παύλος Κατώνης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να κάνει σούπερ γιορτές, ούσα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έκανε μία νίκη στο Champions League και μετά άρχισε τις γκέλες στο πρωτάθλημα…»

Αθανασίου: «Θα μπορούσε να έχει καλύτερη μοίρα ο Παναθηναϊκός, λείπει ένας… Παντελίδης από το ρόστερ»

ΠΑΟΚ–Παναθηναϊκός: Παράδοση, σκορ και σερί που «δείχνουν» ντέρμπι στην Τούμπα

Κετσετζόγλου: «Μεγαλύτερη η σημασία και ο κίνδυνος του αγώνα με τον ΟΦΗ για την ΑΕΚ μετά την γκέλα του Ολυμπιακού»

Τσορμπατζόγλου: «Στοιχίζει στον ΠΑΟΚ η απουσία του Γιακουμάκη σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι»

Παγκάκης: «Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει τους στόχους του Παναθηναϊκού»

Κωνσταντινίδης: «Άλλο ματς από αυτό της Λεωφόρου-Να πιέσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ζίβκοβιτς: «Με πάθος και ενέργεια για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

Καραπαπάς κατά διαιτησίας: «Μπερδέψατε την καλή μας πρόθεση με κάτι άλλο»