Όταν ένας προπονητής μίας μικρομεσαίας ομάδας ξαφνικά έχει στο ρόστερ του δύο από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο τότε δεν μπορεί παρά να είναι ευτυχισμένος. Ο προπονητής της Γουέστ Χαμ, Άλαν Πάρντιου, δεν έκρυψε τη χαρά του για την απόκτηση των Τέβες και Μασκεράνο, οι οποίοι ανεβάζουν κατά πολύ το επίπεδο των «σφυριών».

«Είναι μία μεγάλη ενίσχυση για εμάς. Δεν έχω αμφιβολία ότι η απόκτησή τους θα μας δώσει την ευκαιρία να κοντράρουμε τις μεγαλύτερες ομάδες σε Αγγλία και Ευρώπη. Δεν θα προσαρμόσω την ομάδα πάνω τους. Ξέρουν τις επιτυχίες που είχαμε πέρσι, καθώς και τον τρόπο παιχνιδιού μας», δήλωσε ο 45χρονος τεχνικός.

Για τους δύο Αργεντινούς παίκτες είχαν ενδιαφερθεί οι μεγαλύτεροι ευρωπαϊκοί σύλλογοι και η μεταγραφή τους στη Γουέστ Χαμ προκάλεσε μεγάλη έκπληξη. Ο εκπρόσωπος τύπου της λονδρέζικης ομάδας, Φιλ Χολ, ξεκαθάρισε ότι στο μέλλον θα συζητηθεί το ενδεχόμενο νέας πώλησης τόσο του Τέβες όσο και του Μασκεράνο.

«Είναι σπουδαίες μεταγραφές για μας, αλλά αν στο μέλλον δεχτούμε μεγάλες προσφορές τότε θα πρέπει να τις σκεφτούμε σοβαρά, όπως κάνουμε δηλαδή και με τις προτάσεις που γίνονται για τους άλλους μας παίκτες», επισήμανε ο Χολ.

Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube