Τις αποφάσεις του για τους «κομμένους» και αυτούς που θα μείνουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού και την ερχόμενη σεζόν έχει πάρει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. «Από εβδομάδα θα δημοσιευτούν».

Όσον αφορά το παιχνίδι με τη Βίλεμ, όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-2, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν εμφανίστηκε ικανοποιημένος με τα λάθη που κάνουν στους αγώνες οι παίκτες που προέρχονται από μικρές ομάδες, καθώς χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστούν σε ένα μεγαλύτερο σύλλογο.

«Ακόμα δεν είμαστε με την ομάδα που θα θέλαμε, ωστόσο σήμερα ήταν από τα τελευταία τεστ ώστε να εκτιμήσουμε αυτούς που διαθέτουμε. Από εβδομάδα θα μείνουμε με την ομάδα που έχω αποφασίσει και θα ενισχυθούμε ανάλογα. Έχουμε ήδη πάρει τις αποφάσεις μας για το ποιοι ποδοσφαιριστές δεν θα συνεχίσουν μαζί μας και την ερχόμενη εβδομάδα θα τις ανακοινώσουμε».

Για τα φιλικά που έρχονται: «Σίγουρα σε αυτά τα φιλικά παιχνίδια δουλεύουμε με το ρόστερ που εμείς θέλουμε. Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να δώσουμε χρόνο και στους νέους παίκτες, ώστε να μπουν καλύτερα στο κλίμα του συλλόγου. Είμαι ικανοποιημένος με τη δουλειά που κάνουν οι νέοι, όμως μερικοί που έχουν έρθει από μικρότερες ομάδες χρειάζονται πέραν της δουλειάς και περισσότερο χρόνο, καθώς κάνουν αρκετά λάθη στους αγώνες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

«Παραμένει στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Μαρτινέλι»