Δεν έχει κλείσει για τον Ατρόμητο η υπόθεση «Στέφανο Ναπολεόνι».

Ο Λεβαδειακός προχωράει στην μεταγραφική ενίσχυση του εν όψει της νέας σεζόν, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να αποχωρήσει ο Ιταλός επιθετικός.

Άλλωστε, οι Βοιωτοί γνωρίζουν ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να χάσουν τον παίκτη από τον προσεχή Ιανουάριο χωρίς να πάρουν ούτε ένα ευρώ.

Στο Περιστέρι εξακολουθούν να τηρούν στάση αναμονής, χωρίς να... καίγονται πάντως, αφού ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει πει πως μπορεί να βρει λύση για την επίθεση εκ των έσω.

Όσον αφορά το θέμα του Σουμπίνιο, η επιστροφή του Ολυμπιακού από την Ολλανδία αναμένεται να προχωρήσει τις εξελίξεις και ο παίκτης να υπογράψει στους Περιστεριώτες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να κάνει σούπερ γιορτές, ούσα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έκανε μία νίκη στο Champions League και μετά άρχισε τις γκέλες στο πρωτάθλημα…»

Αθανασίου: «Θα μπορούσε να έχει καλύτερη μοίρα ο Παναθηναϊκός, λείπει ένας… Παντελίδης από το ρόστερ»

ΠΑΟΚ–Παναθηναϊκός: Παράδοση, σκορ και σερί που «δείχνουν» ντέρμπι στην Τούμπα

Κετσετζόγλου: «Μεγαλύτερη η σημασία και ο κίνδυνος του αγώνα με τον ΟΦΗ για την ΑΕΚ μετά την γκέλα του Ολυμπιακού»

Τσορμπατζόγλου: «Στοιχίζει στον ΠΑΟΚ η απουσία του Γιακουμάκη σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι»

Παγκάκης: «Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει τους στόχους του Παναθηναϊκού»

Κωνσταντινίδης: «Άλλο ματς από αυτό της Λεωφόρου-Να πιέσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ζίβκοβιτς: «Με πάθος και ενέργεια για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

Καραπαπάς κατά διαιτησίας: «Μπερδέψατε την καλή μας πρόθεση με κάτι άλλο»