Το βήμα παραπάνω στην καριέρα του θέλει να κάνει ο Σανθ Χακόμπο. Ο Ισπανός τερματοφύλακας τόνισε ότι σκέφτεται μήπως οι οπαδοί του Αστέρα Τρίπολης ενοχληθούν από την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, εκείνο που θα παίξει σημαντικότερο ρόλο για τον ίδιο είναι οι συνθήκες στην πόλη της Θεσσαλονίκης και το περιβάλλον στα αποδυτήρια του «Δικεφάλου του Βορρά».

«Δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ ο οποίος μου είπε ότι θέλει πολύ να συνεργαστούμε. Όταν έφυγα από τον Αστέρα έφτασα κοντά σε συμφωνία με ομάδες στην Αγγλία, αλλά ο ΠΑΟΚ μου φαίνεται ιδανική προοπτική για την καριέρα μου», ανέφερε αρχικά ο στο arcadia-sports.gr και πρόσθεσε:

«Δεν σου κρύβω ότι σκέφτομαι το πως θα το πάρουν οι οπαδοί του Αστέρα. Δεν θέλω να χαλάσει αυτή η σχέση που έχτισα πέρυσι μαζί τους. Είναι όμως μια καλή προοπτική για μένα η μεταγραφή στον ΠΑΟΚ και η επιστροφή στην Ελλάδα».

Στη συνέχεια, ο 29χρονος πορτιέρτο μίλησε για τις κινήσεις που έκανε για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του: «Πέρασα πάρα πολύ όμορφα στον Αστέρα. Στη συνέχεια όμως δέχθηκα προτάσεις από την Αγγλία. Στην αρχή συζήτησα με την Έβερτον, συμφωνήσαμε αλλά οι άνθρωποι της ομάδας ήθελαν να πάω δανεικός για ένα χρόνο στην Τσάρλτον. Δεν το δέχθηκα. Πριν από λίγες μέρες μου έκανε πρόταση η Μίντλεσμπρο η οποία επίσης ήθελε να με στείλει σε άλλη ομάδα για έναν χρόνο. Αρνήθηκα και πάλι. Και έπειτα με πήρε τηλέφωνο ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ...».

Καταλήγοντας, ο Χακόμπο αναφέρθηκε στις παραμέτρους που θα παίξουν ρόλο στην απόφασή του: «Πρέπει πρώτα να δω την πόλη της Θεσσαλονίκης και το περιβάλλον της ομάδας. Για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή αυτά παίζουν σημαντικό ρόλο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έγινε πατέρας ο Καλτσάς - «Συνεχίζουμε να γεμίζουμε αστεράκια»

Ολυμπιακός: Ο Αλγουαθίλ «σκανάρει» τα πάντα στο Ρέντη – Δύο τριήμερα ρεπό και ατελείωτες ώρες δουλειάς

Τσορμπατζόγλου: «Ενίσχυση τον Ιανουάριο ο ΠΑΟΚ - Θέμα η κατάσταση του Μπάνζα»

Τσανάκας: «Σημαντικό για Ιμανόλ και Ολυμπιακό που ο Μάριους θα δουλέψει στο Ρέντη στη διακοπή»

Δεσύλλας: «Τα επιπλέον στοιχεία που έφερε ο Κάνγκουα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού»

Μάντσον: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Ατρόμητο - Σημείο κλειδί για μένα ο Γιάννης Αγγελόπουλος»

Τσακίρης: «Σοφά και σωστά επέλεξε η ΑΕΚ να αναβληθεί το ματς με τον Ατρόμητο»

«Εγκλωβισμένος στην Αθήνα»: Οι Άγγλοι δραματοποιούν την παρουσία του Σισοκό στον Παναθηναϊκό!

Μάγερ: «Η ΑΕΚ ήταν η καλύτερη απόφαση για μένα - Βρήκα ξανά τη χαρά του ποδοσφαίρου»

Μένει μια βδομάδα στην Αγγλία η ΑΕΚ - Αναβάλλεται το ματς με Ατρόμητο

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.