Μια… ανάσα από την απόκτηση του Κάρλος Μαρτσένα βρίσκεται η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου.

Ο 33χρονος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τη Βιγιαρεάλ, λόγω του υποβιβασμού της στη Segunda Division, και αναμένεται να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο της Γαλικίας.

Ο διεθνής παίκτης είχε αγωνιστεί από τη σεζόν 2001 μέχρι το 2010 στη Βαλένθια και τις τελευταίες δύο σεζόν άνηκε στο «κίτρινο υποβρύχιο».

Την περσινή σεζόν ο Μαρτσένα έπαιξε σε 24 αγώνες, έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ στο ενεργητικό του σε 1279 λεπτά συμμετοχής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λύτρωσε τη Ρεάλ στο 94' ο… τυχερός Βαλβέρδε και έβαλε τέλος στις γκέλες!

La Liga-27η αγωνιστική: Ζόρικες εκτός έδρας αποστολές για Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης

Μπέιλ: «Δεν με ενδιέφερε το τσίρκο που συνοδεύει μία ομάδα όπως η Ρεάλ - Ο Ζιντάν δεν έκανε πολλά σε επίπεδο τακτικής»

Λαπόρτα και Φοντ οι υποψήφιοι για την προεδρία της Μπαρτσελόνα

Ο όρος του Αλέγκρι για να πει «ναι» στη Ρεάλ: Απαιτεί την επιστροφή Μόντριτς στη Μαδρίτη!

Η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί στενά τη «μεγάλη δημοπρασία» για τον Φισνίκ Ασλάνι!

Ρεάλ Μαδρίτης: Σενάρια για Αλέγκρι και αμφιβολίες για Αρμπελόα ενόψει καλοκαιριού

Νίκησε ξανά την Μπιλμπάο και έκλεισε ραντεβού με την Ατλέτικο στον τελικό του Copa Del Rey η Σοσιεδάδ

Έριξε τριάρα στην ουραγό και πήρε «ανάσα» η Ραγιο Βαγεκάνο

Τρέλα και φοβερή ατμόσφαιρα από τους φίλους της Σοσιεδάδ πριν από τον μεγάλο ημιτελικό του Copa Del Rey!