Καλά είναι τα μαντάτα που φτάνουν από την Ιταλία για τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήρθε σε συμφωνία και με τον Ρετζινάλντο, κάτι που ουσιαστικά τον φέρνει ένα βήμα πριν την… Θεσσαλονίκη.

Ο 29χρονος άσος είχε έναν χρόνο συμβόλαιο με τη Σιένα. Η ιταλική ομάδα όμως δεν επιθυμεί να τον κρατήσει στο ρόστερ της και το πρόβλημα που υπήρχε –μέχρι πρότινος- ήταν η συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ ικανοποίησε τα οικονομικά «θέλω» του παίκτη ο οποίος δέχθηκε να φορέσει τη φανέλα του «Δικεφάλου του Βορρά» για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Πλέον, ο παίκτης αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες στην Αθήνα να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Εφόσον αυτές είναι καλές τότε θα υπογράψει συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέο σενάριο από τη Ρωσία για Μπαρίνοφ και ΑΕΚ: «Σε επαφές με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας»

Δείπνο εργασίας με φόντο τον νέο ΠΑΟΚ μεταξύ Λίσι, Βιεϊρίνια και Μάτος

Ηλιόπουλος: «Δεν θα αφήσω κανέναν να διαταράξει αυτό που χτίσαμε στην ΑΕΚ»

Χαμός στην Πάτρα για την ΑΕΚ: Πλήθος κόσμου για μια φωτογραφία με το τρόπαιο του πρωταθλήματος!

Ηλιόπουλος: Ανακοίνωσε αυτοκινητοδρόμιο στη Χαλανδρίτσα στην περιοδεία του τροπαίου της ΑΕΚ!

Τσακίρης: «Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις Γιόβιτς και Πήλιου - Ενθουσιασμένος ο κόσμος με το τρόπαιο»

Αύριο οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις για Τσάπρα-Πένια, την Τρίτη ενσωματώνονται στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού

«Κλειδώνουν» προτεραιότητα για τον Βοτανικό οι πρώτοι 10.000 νέοι κάτοχοι διαρκείας του Παναθηναϊκού!

Έφτασε για τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Τον καλωσόρισε ο Λέο Μάτος!

Τσανάκας: «Οι κινήσεις που θέλει να κάνει άμεσα ο Ολυμπιακός και οι πιθανές αποχωρήσεις»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.