Προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού για την Βέροια. Πρόθεση της διοίκησης της «βασίλισσας του Βορρά» είναι η συγκεκριμένη υπόθεση να κλείσει το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Στις συζητήσεις που υπάρχουν με τον Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος βρίσκεται ψηλά στο στόχαστρο των νεοφώτιστων, προέκυψε μικρή διαφορά στο οικονομικό. Παράλληλα, η υπόθεση του Χοσέμι έχει παραμείνει στάσιμη.

Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες στην Ημαθία εξετάζουν θετικά την περίπτωση του Γιάννη Ποτουρίδη, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ στον Ολυμπιακό για τη νέα σεζόν. Ωστόσο, ήδη αρκετές ομάδες της Σούπερ Λίγκας έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του νεαρού αμυντικού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Τα τμήματα Κ15 και Κ16 επισκέφθηκαν τα Μουσεία στην Allwyn Arena

Μπενίτεθ: «Θέλω να έχουν συνεισφορά και να αισθάνονται σημαντικοί όλοι οι παίκτες, πιο δύσκολο αυτό το ματς με τον ΟΦΗ»

Άρης: Επιστροφή στις προπονήσεις ενόψει Ατρομήτου

Τσακίρης: «Σίγουρα τρεις αλλαγές στην 11άδα της ΑΕΚ – Διεκδικεί φανέλα βασικού ο Κοϊτά»

Παναθηναϊκός: Πρωτοβουλία ενημέρωσης για την Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας

Νικολακόπουλος: «Ο Ποντένσε προσπαθεί πολύ να γυρίσει 100% έτοιμος στον Ολυμπιακό»

Αθανασίου: «Παίρνει το σημερινό ματς και ηρεμεί εν πολλοίς ο Παναθηναϊκός - Οι σκέψεις Μπενίτεθ για την 11άδα με ΟΦΗ»

Κετσετζόγλου: «Οι υπερδιπλάσιες σέντρες της ΑΕΚ και η διαφαινόμενη αποφυγή τιμωρίας»

Σταματέλος: «Να δείξει με τον ΠΑΟΚ την γνώριμη εικόνα του Ολυμπιακού στα ντέρμπι - Τα βλέμματα στον Ποντένσε»

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Δανιήλ: «Μία από τις σημαντικότερες προπονητικές μορφές της ιστορίας του συλλόγου»