Δύσκολο τεστ ήταν για την Μάλαγα το χθεσινό φιλικό με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπως δήλωσε ο Σεμπαστιάν Φερνάντες. Ο Ουρουγουανός φορ τόνισε ότι το παιχνίδι με τους Πειραιώτες έμοιαζε αρκετά με εκείνο που είχαν δώσει πριν από μερικές μέρες με τη Γιουβέντους.

«Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Είναι δύσκολο να την διαχειριστείς και να την αντιμετωπίσεις ως ομάδα. Είχαμε και δύσκολες και καλές στιγμές στο παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλοί, όμως στο δεύτερο χαλαρώσαμε», ανέφερε αρχικά ο 27χρονος παίκτης και πρόσθεσε:

«Παρόλα αυτά, δείξαμε σοβαρότητα μέχρι το τέλος. Μας βοήθησε τόσο ο αγώνας με την Γιουβέντους όσο και με τον Ολυμπιακό. Είναι μία από τις πιο δύσκολες προετοιμασίες που έχουμε κάνει ποτέ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Κάνει την προσπάθειά του ο Γιακουμάκης - Είχε τρελαθεί που έχασε τον τελικό Κυπέλλου»!

Δεσύλλας: «Οι αποφάσεις για την επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού θα γνωστοποιηθούν μετά το τέλος της σεζόν»

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός έχει χάσει το μεγάλο του όπλο»

Τσακίρης: «Καλύτερη από τον ανταγωνισμό για 3η σερί αγωνιστική η ΑΕΚ - Για βασικός ο Γιόβιτς την Κυριακή»

Σπανέας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Να ζητήσει συγγνώμη ο Νταβέλης»

Νταμπίζας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Συμφωνώ απόλυτα με την στάση των οπαδών της ΑΕΛ Novibet»

Επανέρχονται στη Βραζιλία: «Ο Παναθηναϊκός και μια ομάδα του Κατάρ έκαναν κρούση για τον Φερεϊρίνια»

ΑΕΚ: Το φοβερό σόλο του Μάνταλου το καλύτερο γκολ της 22ης αγωνιστικής

Οργισμένη ανακοίνωση των οργανωμένων της ΑΕΛ Novibet για την αναδιάρθρωση

Η ΑΕΛ Novibet ζητά αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος και αύξηση των ομάδων