Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που στήριξαν την ομάδα στο παιχνίδι με τη Μάδεργουελ (3-0) και εγγράφηκαν στο Σωματείο εξέδωσε η «Παναθηναϊκή Συμμαχία».

Στο πρώτο εντός έδρας ματς του «τριφυλλιού» για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013, οι φίλοι του συλλόγου είχαν την ευκαιρία να εγγραφούν στο Σωματείο που ιδρύθηκε από τον Γιάννη Αλαφούζο, παίρνοντας μάλιστα για δώρο μια φανέλα της ομάδας!

Βέβαια, δεν έλειψε και η ταλαιπωρία στα σημεία εγγραφής στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία», κάτι για το οποίο το Σωματείο ζήτησε συγγνώμη και υποσχέθηκε πως την επόμενη φορά – που θα είναι την Κυριακή στη Λάρνακα για το φιλικό με την Ανόρθωση – τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία θέλει να ευχαριστήσει τους οπαδούς μας για τον τρόπο με τον οποίο στήριξαν την προσπάθεια (και) στο παιχνίδι με την Μάδεργουελ.

Επίσης, ζητάμε την κατανόηση όσων ταλαιπωρήθηκαν κατά την εγγραφή τους και δεσμευόμαστε ότι στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ οι συνθήκες θα είναι ακόμη καλύτερες και η διαδικασία πιο απλή. Έχουμε τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά, αφουγκραζόμαστε τα «θέλω» σας και όλοι μαζί θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να φέρουμε και πάλι τη μεγαλύτερη ελληνική ομάδα εκεί που της αξίζει. Οι εγγραφές συνεχίζονται με τους γνωστούς τρόπους, ενώ το επόμενο ραντεβού μας για να έρθουμε πιο κοντά θα είναι την Κυριακή στη Λάρνακα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το ξέσπασμα στην λήξη, το «campeones» στα αποδυτήρια και το «σ’αγαπώ» του Λουτσέσκου στον Ιβάν Σαββίδη

ΑΕΚ: «Μοναδική αήττητη έδρα, χωρίς τιμωρία και πρώτη στα εισιτήρια η OPAP Arena – Κοιτάμε μόνο μπροστά»

Τα αδέρφια Σαββίδη με το τρόπαιο πριν αυτό φτάσει σε αυτόν... που το αξίζει περισσότερο

Τσακίρης: «Έχουν ληφθεί οι αποφάσεις για τη νέα ΑΕΚ - Δεν έδειξαν παίκτη που φεύγει οι δηλώσεις Αραούχο»

Νικολακόπουλος: «Τουλάχιστον έχει βάλει τις βάσεις για ένα καλύτερο πρωτάθλημα του χρόνου ο Ολυμπιακός»

Τέλος ο Μπράτσος από την Κηφισιά

Νικολογιάννης: «Κατάφερε να μείνει αήττητος και… πίσω από τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός - Έχουν ευθύνες και οι παίκτες»

Λιούμπισιτς: «Πίστευα ότι θα πάρω άλλο τρόπαιο σήμερα σπίτι»

Μητσοτάκης: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, μπορεί και ο Άρης να πάρει το Κύπελλο»

Κετσετζόγλου: «Έχασε ένα πρωτάθλημα που μπορούσε να πάρει εύκολα, αλλά είναι στο καλύτερο σημείο της ιστορίας της η ΑΕΚ»