Οι Ιταλοί εξακολουθούν να συντηρούν το θέμα της ενδεχόμενης μεταγραφής του Βασίλη Τοροσίδη στην Ρόμα και μάλιστα σημερινό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Έλληνας ακραίος αμυντικός του Ολυμπιακού, είναι πιο κοντέ από ποτέ στους «τζιαλορόσι».

Συγκεκριμένο το ρεπορτάζ του «calcioline.com» αναφέρει ότι οι Ρωμαίοι επιμένουν στο θέμα της απόκτησης του Τοροσίδη και «πατούν» στο γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα προτιμήσουν να πουλήσουν τον παίκτη τώρα έναντι ενός ποσού κοντά στο 2.5 εκατ. ευρώ παρά να τον χάσουν για πολύ λίγα χρήματα τον Γενάρη ή ως ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι.

Στον Ολυμπιακό υπενθυμίζεται ότι με κάθε ευκαιρία τονίζουν πως δεν υπάρχει κάτι επίσημο από την Ρόμα για τον παίκτη ωστόσο οι Ιταλοί έχουν σχεδόν καθημερινά την εξέλιξη του συγκεκριμένου ζητήματος στο προσκήνιο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λίσι: «Κάνουν πολλά πράγματα οι φορ μας – Υπάρχουν 2+1 παίκτες για τον αντιΚένι με Ολυμπιακό»

Νίκολιτς: «Ενδεχομένως λανθασμένες οι καλοκαιρινές αποφάσεις - Ίσως το Champions League επηρεάζει το μυαλό των παικτών»

Τετέι: «Ο κόουτς μού έχει δώσει ρόλο που μπορώ ν' ανταπεξέλθω - Με τον καιρό θα γίνω ακόμα καλύτερος»!

Αντίνο: «Τα δώσαμε όλα, μας δίνει δύναμη ο κόσμος μας»

Κετσετζόγλου: «Σαν να μην μπήκε στο ντέρμπι η ΑΕΚ, έχασε εύκολα - Φάνηκε πόσο λάθος έκανε με το δεξί μπακ...»

Νίστρουπ: «Νικήσαμε με διαφορετικό τρόπο, έτοιμοι να δώσουμε χαρές στον κόσμο – Σπουδαία ομάδα η ΑΕΚ»

Νίκολιτς: «Ο Παναθηναϊκός το ήθελε περισσότερο και αυτό είναι απαράδεκτο, ο Ρότα με το ζόρι περπατούσε και ανέπνεε»!

Στον αγωνιστικό χώρο ο Ηλιόπουλος: Ηρέμησε τον έξαλλο Νίκολιτς και συνεχάρη τον Νίστρουπ

Συγκλονιστικός ο Αντίνο: Ασταμάτητα τρεξίματα, γκολ και… λύσσα για τη νίκη

Παράνοια στο ΟΑΚΑ με κόσμο και παίκτες του Παναθηναϊκού να τραγουδούν το «χόρτο μαγικό»!