Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε τα αεροπορικά εισιτήρια στον Κουίνσι και ο Γκανέζος άσος θα «πατήσει» Αθήνα τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ο Κουίνσι πραγματοποιεί τη μεγάλη του επιθυμία που ήταν να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος.

Έπειτα από πιέσεις που άσκησε και ο ίδιος στην Αλ Σαντ, παρά την απόσυρση του Παναθηναϊκού από την υπόθεση, οι δύο ομάδες ήρθαν σε συμφωνία και ο ταχύτατος εξτρέμ θα γίνει – ξανά – κάτοικος Παιανίας.

Η «πράσινη» ΠΑΕ έστειλε στον Κουίνσι τα αεροπορικά εισιτήρια και ο Γκανέζος θα «πετάξει» από την Αγγλία το βράδυ της Κυριακής, για να φτάσει στην Αθήνα τα ξημερώματα της Δευτέρας και να ολοκληρώσει το «come back» στον Παναθηναϊκό.

Κώστας Ζάλιαρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπιανκόν: «Ξεκάθαρο πέναλτι από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς - Τραγικά όσα είδαμε από διαιτητή και VAR»

Μεντιλίμπαρ: «Και 25 λεπτά να είχαμε, πάλι καθυστερήσεις θα έκανε η Κηφισιά»

Με Ουάρντα, αλλά χωρίς δύο με Ατρόμητο η ΑΕΛ

Τα highlights από την γκέλα του Ολυμπιακού ενάντια στην Κηφισιά

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Κηφισιά

Τσορμπατζόγλου: «Πρέπει να βγει νικητής από το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για την 11άδα»

Συγκλονιστικός Τεττέη, ξέσπασε σε λυγμούς σε ζωντανή σύνδεση μετά το τελευταίο του ματς με την Κηφισιά

Δεσύλλας: «Πρέπει να είναι βελτιωμένος και να αποφύγει τα λάθη ο Παναθηναϊκός - Η πιθανή 11άδα για Τούμπα»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει τρομερή αύρα και πολύ μεγάλη ευκαιρία κόντρα στον ΟΦΗ - Οι σκέψεις του Νίκολιτς για την 11άδα»

Χριστόγλου: «Κωμωδία, ρεσιτάλ από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς»