Την απόκτηση του Ντέργουιν Κίτσεν για 1+1 χρόνια ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός το μεσημέρι της Κυριακής.


Ο Αμερικανός γκαρντ απόφοιτος του πανεπιστημίου της Φλόριντα, που ανήκε στην Μακάμπι Ρισόν και είχε ρήτρα 200.000 δολαρίων στο συμβόλαιό του, είναι πλέον παίκτης των «πράσινων» και αναμένεται στην Ελλάδα τις προσεχείς ημέρες προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα η οποία αύριο Δευτέρα ξεκινά την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο Ντέργουιν Κίτσεν (14/5/1986, 1.93) προστίθεται και επισήμως στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, μετά και την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τη Μακάμπι Ρισόν. Ο Αμερικάνος γκαρντ υπέγραψε για 1+1 χρόνο και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας τις επόμενες μέρες.

Ο Κίτσεν γεννήθηκε στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα στις Η.Π.Α., αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Φλόριντα Στέιτ και πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Ισραήλ και τη Μακάμπι Ρισόν, όπου είχε 14,9 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3,3 ασίστ και 1,8 κλεψίματα μέσο όρο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σπανούλης: «Δεν είδα κάτι που με ξάφνιασε, παίξαμε έξυπνα και με καρδιά - Ευχαριστώ τον Ομπράντοβιτς για όσα μου έμαθε»

Ομπράντοβιτς: «Χρειαζόμαστε χρόνο, όπως όλα στη ζωή - Μόνο συγχαρητήρια μπορώ να δώσω στον Σπανούλη»

«Και ήρθε πάλι εκείνη η ώρα, να ξαναγίνεις Αυτοκράτορας στη χώρα»: Γιορτή στο Αλεξάνδρειο για την τεράστια νίκη του Άρη!

Σπανούλης: «Κατάθεση ψυχής, δεν υστέρησε κανείς - Δεν είναι ο Άρης που ονειρεύομαι επειδή κάναμε μία μεγάλη νίκη»

Μόργκαν: «Είμαι περήφανος για την ομάδα - Οι οπαδοί, ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου μού δίνουν αυτοπεποίθηση»

Η σπουδαία μάχη στο Αλεξάνδρειο και η 100άρα των «κίτρινων»: Τα highlights από το Άρης-Παναθηναϊκός

Ομπράντοβιτς: «Πολλά μικρά πράγματα δεν πήγαν καλά, συγχαρητήρια στον Άρη»

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Στο 1-2 ΠΑΟΚ και Άρης - Πρώτη ήττα για τον Παναθηναϊκό

Αυτοκρατορική παράσταση του Άρη, έσπασε το αήττητο του Παναθηναϊκού με 100άρα!

Το βλέμμα όλο απόγνωση του Ομπράντοβιτς μετά την πάσα του Φρανσίσκο στην... κερκίδα