Τη φιλική νίκη με σκορ 2-0 πανηγύρισε ο Πλατανιάς απέναντι στον Εργοτέλη, δείχνοντας σημάδια ετοιμότητας εν όψει της πρεμιέρας στη Σούπερ Λίγκα που πλησιάζει. Ντεμπούτο έκανε και το τελευταίο απόκτημα των νεοφώτιστων, Γιάννη Ποτουρίδη, ο οποίος αγωνίστηκε βασικός για 60’.

Στο ματς των δύο κρητικών συλλόγων στο Παγκρήτιο, ο Πλατανιάς εμφανίστηκε ιδιαίτερα ορεξάτος και στο 44’ ο Αγκιλέρα «άνοιξε» το σκορ για την ομάδα του. Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 65’ ο Τζανής έκανε το 2-0, αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Ο προπονητής των Χανιωτών, Γιάννης Χατζηνικολάου έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του και σίγουρα… ατενίζει το μέλλον με αρκετή αισιοδοξία. Στην αντίπερα όχθη, ο σύλλογος του Ηρακλείου έδειξε ανέτοιμος και θα χρειαστεί περισσότερη δουλειά, αν θέλει να επανέλθει άμεσα στα «μεγάλα σαλόνια».

Εργοτέλης: Καβουσάκης, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς (62’ Κανδηλάκης), Τζανακάκης, Ρομάνο, Χαντί (74’ Άλα), Μπουχαλάκης (62’ Ευαγγέλου), Κατσικοκέρης (62’ Δωματάς), Ρέντζας (46’ Μπουρσέλης), Κοζορώνης (62’ Κούρτι), Κούτρης.

Πλατανιάς: Λαζαρίδης (46’ Κηπουρός), Αργυρόπουλος (60’ Παληγιώργος), Ντόε (60’ Τζανής), Ποτουρίδης (60’ Δημήτρης), Κανακούδης (60’ Κουρτεσιώτης), Κάλαϊτζιτς (60’ Δέντζας), Ακιλλέρα (46’ Γκονζάλες), Μιρτσέτα, Ουκάρ (74’ Γιακουμάκης) Μαραγκουδάκης (46’ Μαρτσάκης), Αναστασάκος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Ο Ποντένσε προσπαθεί πολύ να γυρίσει 100% έτοιμος στον Ολυμπιακό»

Αθανασίου: «Παίρνει το σημερινό ματς και ηρεμεί εν πολλοίς ο Παναθηναϊκός - Οι σκέψεις Μπενίτεθ για την 11άδα με ΟΦΗ»

Κετσετζόγλου: «Οι υπερδιπλάσιες σέντρες της ΑΕΚ και η διαφαινόμενη αποφυγή τιμωρίας»

Σταματέλος: «Να δείξει με τον ΠΑΟΚ την γνώριμη εικόνα του Ολυμπιακού στα ντέρμπι - Τα βλέμματα στον Ποντένσε»

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Δανιήλ: «Μία από τις σημαντικότερες προπονητικές μορφές της ιστορίας του συλλόγου»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έμαθε να παίζει χωρίς τον Μεϊτέ, έβγαλε προσωπικότητα ο Ζαφείρης»

Δεσύλλας: «Με Κάτρη δεξιά ο Παναθηναϊκός – Το πιθανότερο δίδυμο στα χαφ κόντρα στον ΟΦΗ»

Ισπανός ρέφερι Elite κατηγορίας στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Τσακαλίδης στο Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω τον Βόλο και κοιτά την ΑΕΛ

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ αλλάζει πλάνο και «ποντάρει» σε Ελ Κααμπί για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ