Αρκετές φήμες κυκλοφορούν από χθες στην Αγγλία, για χρήση καινούριων τεχνολογιών που θα βοηθούν τους διαιτητές να αποφασίζουν σωστά, μετά την μη κατακύρωση του κανονικού γκολ που σημείωσε για την Τότεναμ ο Μέντες, στο χθεσινό παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, ανέφερε: «Είμαστε πρόθυμη να μελετήσουμε οποιαδήποτε τεχνολογική βοήθεια θα μπορούσε να βελτιώσει την λήψη αποφάσεων, χωρίς όμως να ενοχλεί την εξέλιξη του αγώνα»
Το σουτ του Μέντες από το κέντρο του γηπέδου, πέρασε καθαρά την γραμμή μετά το τραγικό λάθος του γκολκίπερ Κάρολ. Ωστόσο ο διαιτητής και ο επόπτης δεν βρέθηκαν σε σωστή θέση και έτσι δεν μέτρησαν το γκολ. Στις δηλώσεις του οι προπονητές των δύο ομάδων σχολίασαν με θετικά σχόλια πιθανή βοήθεια που μπορεί να υπάρξει από τεχνολογικά μέσα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube