Την απόκτηση του Μίρνες Σίσιτς φαίνεται πως εξετάζουν οι άνθρωποι του Πλατανιά.

Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός μπορεί πριν από μερικές εβδομάδες να είχε δηλώσει πως θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του ΟΦΗ, όμως οι συζητήσεις του με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ έχουν πέσει στο κενό.

Αυτό ακριβώς θέλει να εκμεταλλευτεί η ομάδα των Χανίων, η οποία ψάχνει ποδοσφαιριστές με εμπειρία από την Σούπερ Λίγκα.

Μάλιστα, ο προπονητής των «νεοφώτιστων», Γιάννης Χατζηνικολάου, έχει σε μεγάλη εκτίμηση το ποδοσφαιρικό ταλέντο του Σίσιτς, με αποτέλεσμα να περιμένει πως και πως την απόκτηση του συγκεκριμένου παίκτη.

Εφόσον ο 30χρονος τα βρει σε όλα με τους ανθρώπους του Πλατανιά εκεί θα βρει και δύο γνώριμούς του. Ο λόγος για τους Ζέλικο Κάλαϊτζιτς και τον Κεντάλ Ουκάρ, οι οποίοι την περασμένη αγωνιστική σεζόν φορούσαν τη φανέλα του ΟΦΗ.

Επιμέλεια: Θέμης Λιουδάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Ο Ποντένσε προσπαθεί πολύ να γυρίσει 100% έτοιμος στον Ολυμπιακό»

Αθανασίου: «Παίρνει το σημερινό ματς και ηρεμεί εν πολλοίς ο Παναθηναϊκός - Οι σκέψεις Μπενίτεθ για την 11άδα με ΟΦΗ»

Κετσετζόγλου: «Οι υπερδιπλάσιες σέντρες της ΑΕΚ και η διαφαινόμενη αποφυγή τιμωρίας»

Σταματέλος: «Να δείξει με τον ΠΑΟΚ την γνώριμη εικόνα του Ολυμπιακού στα ντέρμπι - Τα βλέμματα στον Ποντένσε»

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Δανιήλ: «Μία από τις σημαντικότερες προπονητικές μορφές της ιστορίας του συλλόγου»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έμαθε να παίζει χωρίς τον Μεϊτέ, έβγαλε προσωπικότητα ο Ζαφείρης»

Δεσύλλας: «Με Κάτρη δεξιά ο Παναθηναϊκός – Το πιθανότερο δίδυμο στα χαφ κόντρα στον ΟΦΗ»

Ισπανός ρέφερι Elite κατηγορίας στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Τσακαλίδης στο Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω τον Βόλο και κοιτά την ΑΕΛ

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ αλλάζει πλάνο και «ποντάρει» σε Ελ Κααμπί για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ