Με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές και τον Γιώργο Κατσικά να συμμετέχουν κανονικά στη προπόνηση της Πέμπτης συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ του Europa League κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης.

Μοναδικός απών ο Πάμπλο Γκαρσία, που συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα και οι δύο νεοαποκτηθέντες, Λόρενς και Βίβιαν που έχουν πάρει άδεια.

Ο Έλληνας τεχνικός προετοιμάζει όσο το δυνατό καλύτερα την ομάδα τόσο για τα διπλά παιχνίδια στην Ευρώπη, όσο και για τη πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος. Έμφαση στο επιθετικό «κομμάτι» έριξε ο Δώνης στη σημερινή προπόνηση που είδε με ευχαρίστηση τον Κατσικά, μετά από καιρό απουσίας να «βγάζει» το πρόγραμμα.

Από την άλλη ο αρχηγός Γκαρσία ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και δείχνει ότι σιγά-σιγά επιστρέφει. Οι δύο «νέοι», Λόρενς και Βίβιαν είναι εκτός Ελλάδας, με άδεια που τους έχει δοθεί από την ΠΑΕ και αναμένεται να επιστρέψουν και πάλι στις προπονήσεις την Παρασκευή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πήρε το… ριμπάουντ, σκόραρε για τρίτη σερί αγωνιστική και ισοφάρισε για την ΑΕΚ ο Λιούμπιτσιτς!

Ακυρώθηκε τρίτο γκολ της ΑΕΚ ξανά με τον Γιόβιτς - Έκτο τέρμα του Σέρβου που δεν μετράει τη φετινή σεζόν!

Μπενίτεθ: «Να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα τον Ιανουάριο - Το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ έκανε τη διαφορά»

Κλώτσησε ψηλά την ευκαιρία ισοφάρισης η ΑΕΚ, χαμένο πέναλτι του Γιόβιτς στην εκπνοή του ημιχρόνου!

Λουτσέσκου: «Κάναμε τέλειο παιχνίδι, μόνο αρνητικό που δεν πετύχαμε περισσότερα γκολ»

Ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ στον Λίλο το γκολ της ΑΕΚ με τον Γιόβιτς

Πάγωσε την OPAP Arena στο 2ο λεπτό με τον Σαλσέδο ο ΟΦΗ!

«Στεγνό» καθάρισμα του κυρίαρχου ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό που… δεν εμφανίστηκε στο ντέρμπι!

Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις από την κυριαρχική νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού

Εύκολη κεφαλιά για Μύθου που έκανε το 2-0 για τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.