Την άποψη πως εκείνος και οι συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα είναι έτοιμοι για τους αγώνες κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης για το Σούπερ Καπ Ισπανίας, εξέφρασε ο Αντριάνο. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ τόνισε πως ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσουν τη σεζόν θα ήταν η κατάκτηση της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

«Μόλις τελείωσε η προηγούμενη σεζόν, ξέραμε πως σύντομα θα αντιμετωπίζαμε τη Ρεάλ Μαδρίτης για το ισπανικό Σούπερ Καπ, έτσι έχουμε προετοιμαστεί καταλλήλως. Πάντα αυτά τα παιχνίδια έχουν ενδιαφέρον. Ωστόσο, ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσουμε τη σεζόν θα ήταν να κατακτήσουμε το συγκεκριμένο τρόπαιο», ήταν τα λόγια του Αντριάνο.

Ο αριστερός μπακ, όταν ρωτήθηκε για το αν η απόκτηση του Τζόρντι Άλμα τον έχει αγχώσει, εκείνος απάντησε: «Είναι καλό και για τους δύο μας που θα υπάρχει συναγωνισμός, καθώς με αυτό τον τρόπο τόσο εγώ, όσο και εκείνος θα έχουμε ρυθμό. Αυτό βοηθάει και τον προπονητή μας, ο οποίος θα έχει περισσότερες επιλογές στα πλάνα του».

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, μίλησε και για τον συμπατριώτη του, Νεϊμάρ, και πως έχει το ταλέντο για να αγωνιστεί μία μέρα με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα: «Δεν έχω μιλήσει μαζί του εδώ και αρκετό καιρό. Ωστόσο, πιστεύω πως έχει όλα τα προσόντα για να παίξει στην Μπαρτσελόνα, κάτι που, όπως έχει πει και ο ίδιος, το θέλει πάρα πολύ».

Επιμέλεια: Θέμης Λιουδάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube