Πήρε ένα ταξί για να πάει στο σπίτι του, στον καταυλισμό τσιγγάνων που βρίσκεται στο Καρακόνερο της Ρόδου, αλλά στην διαδρομή του... "γυάλισε" η χρυσή αλυσίδα με τον σταυρό που φορούσε ο ταξιτζής! Έτσι, αντί να πληρώσει την κούρσα, ο ανήλικος τσιγγάνος άρπαξε την αλυσίδα και τράπηκε σε φυγή!

Ο οδηγός του ταξί ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία και άνδρες της Ασφαλείας ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του 15χρονου τσιγγάνου, ο οποίος συνελήφθη τελικά αρκετές ώρες αργότερα κοντά στον καταυλισμό έχοντας πάνω του την αλυσίδα και τον σταυρό. Μαζί του συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου και ο πατέρας του, στον οποίο ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Γρήγορη, όχι μόνο στα χέρια αλλά και στα... πόδια, ήταν η νεαρή "μακρυχέρα" που τρύπωσε ως πελάτισσα μέσα σε ένα κατάστημα στα Τρίκαλα και, όταν βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία, άνοιξε την τσάντα μιας άλλης πελάτισσας και άρπαξε από μέσα 8.500 ευρώ! Αν και έγινε αμέσως αντιληπτή, κατάφερε να ξεφύγει τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση και δεν εντοπίστηκε παρά τις έρευνες που ξεκίνησαν οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.!

Απασχόλησαν έναν 52χρονο Έλληνα ρωτώντας τον πώς θα πάνε στον αρχαιολογικό χώρο και του "ξάφρισαν" το πορτοφόλι με 430 ευρώ και τέσσερις πιστωτικές κάρτες! Ωστόσο, οι δυο Ισπανοί τουρίστες εντοπίστηκαν στην Λίνδο της Ρόδου από αστυνομικούς του τοπικού σταθμού, συνελήφθησαν και πάνω τους βρέθηκαν τα κλεμμένα χρήματα και οι κάρτες που επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πέθανε η Μέλπω Ζαρόκωστα – Η αγαπημένη ηθοποιός φιλοξενούνταν στο Γηροκομείο Αθηνών

Βίντεο - ντοκουμέντο από το Ιράν: Αστυνομικοί εκτελούν διαδηλωτή στο δρόμο

Συνελήφθη 36χρονος για απάτη κατά του Δημοσίου – Η ζημία ξεπερνά τις 120.000 ευρώ

ΥΠΕΘΟ: Ταχύτερες πληρωμές και υψηλή δημοσιονομική υπευθυνότητα στον προϋπολογισμό του 2025

Η χρυσή εποχή των κατοικιδίων – Πώς η μοναξιά γεμίζει τα ταμεία μιας αναπτυσσόμενης αγοράς

Συνεχίζεται η αγωνία για την 16χρονη Λόρα: Δεν φαίνεται να είναι η κοπέλα που εθεάθη στη Βάρη

Δύο συλλήψεις για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, μετά από καταγγελία της Αφροδίτης Λατινοπούλου

Χειροπέδες σε εγκληματική οργάνωση που έκανε ληστείες στην Αττική - Ανάμεσά τους και γνωστό μοντέλο

16χρονος άρπαξε το αμάξι της μητέρας του στον Πύργο - Τον καταδίωξαν και επιχείρησε να εμβολίσει περιπολικά

Πρώτη ποινή 5ετούς κάθειρξης στον πρώην πρόεδρο της Νότιας Κορέας, Γιουν Σουκ Γέολ - Αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή