Ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ είναι και τυπικά από το απόγευμα της Παρασκευής (17/8) ο Ουσάμα Ασαϊντί, όπως ανακοίνωσαν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους οι «κόκκινοι». Το νούμερο «11» θα φορά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου.

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς κινήθηκε με άκρα μυστικότητα τις τελευταίες ημέρες και το απόγευμα της Πέμπτης (16/8) πήρε το πράσινο φως από τη Χέρενφεν, ανακοινώνοντας την συμφωνία για τον 24χρονο Μαροκινό εξτρέμ.

Στη συνέχεια ο παίκτης πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και πλέον αποτελεί και τυπικά μέλος της οικογένειας της Λίβερπουλ, υπογράφοντας το νέο-πολυετές-συμβόλαιό του, χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστή τόσο η διάρκειά του, όσο και το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι πλέον για έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Από την πρώτη στιγμή που μίλησα με τον προπονητή είχα ένα πολύ καλό προαίσθημα. Είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες, αλλά περίμενα για αυτήν τη στιγμή. Ήταν ένα όνειρο να βρεθώ στη Λίβερπουλ και να είμαι συμπαίκτης με τόσο σπουδαίους ποδοσφαιριστές», ανέφερε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κόκκινων», που θα φορά τη φανέλα με το νούμερο «11» στην πλάτη.

Πηγή: england365.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Premier League: Τα παιχνίδια των Σίτι και Άρσεναλ στην τελική μάχη για τον τίτλο!

Έκανε το καθήκον της στο Μπέρνλι και έπιασε την Άρσεναλ στην κορυφή της Premier η Σίτι!

Οι βασικοί υποψήφιοι για τον πάγκο της Τσέλσι: Πρώην προπονητής του Ολυμπιακού ανάμεσα στα ονόματα

Τέλος ο Ροσενιόρ από την Τσέλσι μετά από μόλις 4 μήνες παρουσίας στο «Στάμφορντ Μπριζ»!

Η Τότεναμ έβαλε αγγελία στο LinkedIn και αναζητά ψυχολόγο για την ομάδα!

Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Εστεβάο, δύσκολα θα προλάβει το Μουντιάλ

Αποχωρεί από τη Μάντσεστερ Σίτι μετά από μια δεκαετία γεμάτη επιτυχίες o Στόουνς

Υπ' ατμόν ο Ροζίνιορ στην Τσέλσι: «Ουδείς θεωρεί βέβαιη την παρουσία του στο επόμενο ματς»!

Η Λέστερ υποβιβάστηκε, έχοντας ορισμένες από τις καλύτερες εγκαταστάσεις στην Αγγλία!

Πογκμπά: «Αν βάλεις τον Μπρούνο Φερνάντες στη Σίτι, θα είναι στο top-3 για τη Χρυσή Μπάλα»