Πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα είτε στην Ανόρθωση είτε στην Άλκη Λάρνακας, φαίνεται πως είναι ο Μπρούνο Τσιρίλο.

Ο Ιταλός στόπερ μπορεί το τελευταίο χρονικό διάστημα να είχε δεχτεί κρούση από τον ΟΦΗ, την Κέρκυρα και την Βέροια, όμως καμία από τις προτάσεις των ελληνικών συλλόγων δεν τον κάλυπτε πλήρως με αποτέλεσμα να στραφεί στις ομάδες της Κύπρου.

Αυτό φαίνεται πως ενόχλησε και τους ανθρώπους του ΟΦΗ, οι οποίοι περίμεναν αρκετές μέρες την τελική του απόφαση σχετικά με την πρόταση συνεργασίας που του είχαν κάνει.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας, Νίκος Μαχλάς, θα ρίξει αλλού τα… δίχτυα του, προκειμένου να βρει έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό.

Επιμέλεια: Θέμης Λιουδάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Stoiximan Super League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού και την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής

Νίστρουπ: «Συνολικά είμαι ικανοποιημένος, υπάρχει χώρος για βελτίωση - Είμαστε πολύ μακριά από την τελειότητα»

Άνετος και ωραίος ο Παναθηναϊκός, έκανε σεφτέ με διπλό στη Λιβαδειά!

Οι πανηγυρισμοί στο γκολ του Ζότα και το ντεμπούτο του Γκονζάλες: Η παρακάμερα της νίκης του Ολυμπιακού στην Τρίπολη

COSMOTE TV: Συγγνώμη στον ΠΑΟΚ και άμεση απόσυρση του επίμαχου βίντεο

Με Κάνγκουα, Ταμπόρδα και Αντίνο η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά

«Ντόπαρε» την αποστολή έξω από το ξενοδοχείο ο κόσμος του Παναθηναϊκού!

Νέα διάψευση από τον Ολυμπιακό: Δεν ασχολείται με τον Πάμπλο Γκαρσία

Το ξέσπασμα στα γκολ και oι πανηγυρισμοί με τον κόσμο: Η παρακάμερα της νίκης του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι

Πλήρωσε τη ρήτρα και φέρνει τον Πουέρτα στον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης!

TAGS: ΟΦΗ