Ένας ακόμα μεταγραφικός στόχος χάνεται άδοξα για την ΑΕΚ.

Μετά την εμπλοκή στην υπόθεση του Βασίλη Κουτσιανικούλη (που όχι μόνο δεν έχει απαντήσει, αλλά δεν εμφανίστηκε ούτε το Σάββατο στην προγραμματισμένη συνάντηση με τη διοίκηση στα Σπάτα) η υπόθεση του Γιώργου Ιωαννίδη φαίνεται να κλείνει οριστικά για την «Ένωση».

Αφού λοιπόν το θέμα και του αριστερού μπακ που δεν υπολογίζεται από τον Παναθηναϊκό έγινε σίριαλ (τη μια εμφανιζόταν ενοχλημένος από την κωλυσιεργία της ΑΕΚ, την άλλη έκλεινε στον ΟΦΗ και την Τρίτη ήταν πάλι κοντά στην «Ένωση») ο παίκτης ρίχνει τους τίτλους τέλους… μένοντας τελικά στους «πράσινους».

Εκεί όπου ξέρει πως δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της ομάδας, αλλά φέρεται να προτιμά τη σιγουριά των 140.000 ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιό του από την αβεβαιότητα που συνεχίζει να επικρατεί στην ΑΕΚ.

Κάπως έτσι, η τελευταία χάνει έναν ακόμα από τους παίκτες που παρουσιαζόταν «στο χέρι της» να αποκτήσει και ο Βαγγέλης Βλάχος συνεχίζει να πονοκεφαλιάζει για τη γύμνια στο αριστερό άκρο της άμυνας (όπου υπάρχει μόνο ο Τσαμουρλίδης και κατά συνθήκη οι Κοντοές και Λαγός).

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μέρλο: «Πλήρης συμφωνία όλων των πλευρών για τη μεταγραφή Πινέδα από την ΑΕΚ στη Μοντερέι»

Σπανός: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια έχει κάνει σοβαρά βήματα προόδου»

Όλα τα βραβεία που δόθηκαν στην κλήρωση της Stoiximan Super League

Γκαγκάτσης: «Μεγάλο στοίχημα η διαιτησία και οι νεαροί Έλληνες - ΕΠΟ και Λίγκα συνεχίζουν με αγαστή συνεργασία»

Λυσάνδρου: «Η Λίγκα έχει προνοήσει ορθώς να δίνει κάποιες ευνοϊκές συγκυρίες για τις ομάδες που παίζουν προκριματικά»

Μάτος: «Σύντομα θα έχουμε μεταγραφικά νέα, έχουμε κάνει καλό δίδυμο με τον Βιεϊρίνια, δεν έπαψα να παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ»

Μήνυμα Βρούτση: Μείωση βίας, αύξηση εισιτηρίων, περισσότερη στήριξη στη Λίγκα

Γκαγκάτσης: «Να επιβάλλουμε τους νεαρούς Έλληνες και στη Super League»

Ηττήθηκε από την Ομόνοια με ανατροπή, αλλά άφησε θετικές εντυπώσεις ο Παναιτωλικός στο πρώτο του φιλικό

Τσακίρης: «Δεν υπάρχει επίσημη προσέγγιση της Μοντερέι στην ΑΕΚ για Πινέδα»

TAGS: A.E.K.