Τις πρώτες του σκέψεις για το ματς της ερχόμενης Τετάρτης με τη Μάλαγα αποκάλυψε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στη χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε πως προσανατολίζεται να παρατάξει σχήμα με βασικούς τους Κατσουράνη, Μαυρία και Τοτσέ.

Στο 4-2-3-1 του διτέρματος, τα μετόπισθεν αποτελούντο σταθερά από τους Καρνέζη, Βύντρα, Σπυρόπουλο, Μπουμσόνγκ και Βελάσκες, ο Βιτόλο με τον Κατσουράνη ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, με τον Ζέκα δεξιά, τον Μαυρία αριστερά και τον Σισοκό πίσω από τον Τοτσέ.

Τα πλάνα μπορεί να ανατραπούν σε περίπτωση που δηλώσει ετοιμοπόλεμος ο Χριστοδουλόπουλος. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έκανε χθες ελαφρύ τρέξιμο και η συμμετοχή του στην αποστολή θα κριθεί τη Δευτέρα. Αν κριθεί πως έχει πιθανότητες να προλάβει, θα συμπεριληφθεί στην αποστολή και ο Φερέιρα θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή. Εφόσον, δε, είναι ετοιμοπόλεμος και μπει στην ενδεκάδα, πιθανότατα θα παίξει πίσω από τον σέντερ φορ με τον Σισοκό να μετατίθεται στα άκρα και τον Μαυρία να μένει στον πάγκο.

Θέλει χρόνο ο Κουίνσι

Ο Κουίνσι δεν θα είναι στην αποστολή για το πρώτο παιχνίδι με τη Μάλαγα, ενώ είναι αμφίβολο αν θα υπολογίζεται και για τη ρεβάνς. Παρότι γυμναζόταν μόνος του μέχρι να υπογράψει ξανά στον Παναθηναϊκό, δεν είναι στο επίπεδο φυσικής κατάστασης και αγωνιστικής ετοιμότητας των υπολοίπων. Χθες έκανε την πρώτη του προπόνηση κι έδειξε ότι θα χρειαστεί χρόνο. Εκτός πλάνων είναι και ο ανέτοιμος Πάπε Σο, που δύσκολα θα χρησιμοποιηθεί πριν τα μέσα Σεπτεμβρίου, δηλαδή μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Στην εξέδρα ο Ιωαννίδης

Ο Γιώργος Ιωαννίδης ενημέρωσε τη διοίκηση του Παναθηναϊκού πως θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του. Ο 24χρονος μπακ δεν τα βρήκε με τους «πράσινους» για το ύψος της αποζημίωσής του και η διοίκηση δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά της απέναντι στον παίκτη, που δεν υπολογίζεται και θα μείνει μία χρονιά στην εξέδρα. Είναι προφανές πως κάθε πλευρά πιέζει με τον τρόπο της, ο μεν παίκτης για να εισπράξει περισσότερα χρήματα και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του (ΑΕΚ ή ΟΦΗ), ο δε Παναθηναϊκός για να απαλλαγεί από ένα συμβόλαιο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Διλήμματα σε άξονα και κορυφή ενόψει Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη

Ντέρμπι με άρωμα… έκπληξης: Το πλάνο Μεντιλίμπαρ για τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη

ΑΕΚ-ΑΕΛ Novibet: Μονόδρομος η επιστροφή στις νίκες για την Ένωση κόντρα στους «βυσσινί»

Άρης-Ατρόμητος: Σκληρή μάχη για το «5-8» στο Χαριλάου

Ελίασον: «Θα έρθει να το κάνει δύσκολο η ΑΕΛ Novibet, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη»

Τσανάκας: «Όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος για ΠΑΟΚ ο Ποντένσε - Είναι από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν»

Τσορμπατζόγλου: «Πίεση έχει και ο ΠΑΟΚ για αποτέλεσμα στο ντέρμπι, όχι μόνο ο Ολυμπιακός»

Τσακίρης: «Ποιοι έχουν προβάδισμα για την 11άδα της ΑΕΚ με ΑΕΛ Novibet»

Κυριακίδης: «Να είμαστε πάρα πολύ αποτελεσματικοί με ΑΕΛ Novibet - Στοίχημα να επιστρέφεις την αγάπη του κόσμου»

Δεσύλλας: «Πρώτα ο Λεβαδειακός και μετά η Μπέτις για τον Παναθηναϊκό - Περιμένουμε 5-6 αλλαγές από Μπενίτεθ»