Στον Ολυμπιακό συνεχίζουν κανονικά την αναζήτηση του αντικαταστάτη του Κέβιν Μιραλάς, παρότι χθες παρουσιάστηκε μικροεμπλοκή στις διαπραγματεύσεις με την Έβερτον για την παραχώρηση του Βέλγου επιθετικού. Μάλιστα, στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ τονίζουν ότι είναι ειλημμένη η απόφαση για μεταγραφή και εκφράζουν αισιοδοξία ότι η ομάδα θα είναι καλύτερη από την περσινή σεζόν.

Αυτή τη στιγμή οι Πειραιώτες συγκεντρώνουν προτάσεις ποδοσφαιριστών, όμως δεν έχουν καταλήξει σε κάποια συγκεκριμένη περίπτωση. Ο λόγος είναι ότι δεν έχουν αποφασίσει το στυλ του παίκτη που θα διαδεχθεί τον Μιραλάς.

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα των πρωταθλητών Ελλάδας βρίσκεται το όνομα του Χουάν Μανουέλ Βάργκας. Ο ιταλικός Τύπος επιμένει ότι Περουβιανός μεσοεπιθετικός βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού, όμως είναι περισσότερο χαφ παρά εξτρέμ.

Όσον αφορά την υπόθεση του Αντελίνο Βιεϊρίνια, η πλευρά του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού τονίζει ότι δεν θα αποχωρήσει από τη Βόλφσμπουργκ και χθες, μάλιστα, αγωνίστηκε σε ολόκληρο το παιχνίδι με την Σένμπεργκ για το Κύπελλο Γερμανίας.

Επίσης, έχουν ακουστεί τα ονόματα του Μπαρμπόσα, ο οποίος στο χθεσινό παιχνίδι της Μπενφίκα ήταν στον πάγκο, και του Κουαρέσμα, ο οποίος μπορεί να κάνει τη διαφορά στους Πειραιώτες και θα προκαλέσει αίσθηση στις τάξεις των οπαδών τους.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι αποχωρεί ο Μιραλάς από τον Ολυμπιακό αναπτύχθηκε έντονη φημολογία για την απόκτηση του Νενέ από την Παρί Σεν Ζερμέν. Πρόκειται για τον καλύτερο παίκτη στην επίθεση της γαλλικής ομάδας, μετά τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, πρώτος σκόρερ την περσινή σεζόν και μοιάζει εξαιρετικά απίθανο να γίνει κάτι αυτή την περίοδο.

Επίσης δύσκολη είναι και η περίπτωση του Ρόιστον Ντρέντε. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Ρεάλ Μαδρίτης (δεν του ανανέωσε το συμβόλαιο) και πέρα από τους «ερυθρόλευκους» ενδιαφέρονται φέρονται να έχουν εκδηλώσει αρκετές ιταλικές ομάδες, όπως η Μίλαν, η Φιορεντίνα και κάποιες από την Αγγλία.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έδωσε απαντήσεις, κυρίως στον εαυτό του, για το πού μπορεί να φτάσει»

Κετσετζόγλου: «Καθοριστικό το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ - Σοκ για την ΑΕΚ, αλλά έχει διαχειριστεί και άλλα»

Αλμέιδα: «Δέχθηκα σπρωξίματα - Σέβομαι όλους τους ανθρώπους, αλλά όταν γίνεται μια αδικία… κυλάει αίμα στις φλέβες μου»

Μάντζιος: «Αιφνιδιάσαμε τον Παναθηναϊκό και είχαμε τον έλεγχο, ο τελικός θα είναι διαφορετικός»

Tζούριτσιτς: «Συγγνώμη από τον κόσμο - Σήμερα ήθελα να κλάψω αλλά δεν το έκανα για να μην με δουν τα παιδιά μου»

Νικολογιάννης: «Πάτησε το κουμπί του πανικού χωρίς λόγο ο Τερίμ»

Λουτσέσκου: «Το 2017 δεν στείλατε εδώ το BBC να δείτε πώς έκλεψε το πρωτάθλημα η ΑΕΚ» - Τι είπε ο Κυριάκος για ένταση

Λουτσέσκου: «Συζητήσαμε με τους παίκτες για το σοκ της Τετάρτης, επανήλθαμε και δείξαμε ότι δεν τα παρατάμε»

«Βράζουν» με Αγκάγιεφ στον Άρη: «Tι άλλο περιμένετε να δείτε για να ορίσετε Έλληνες; Έλεος»

Μπάμπα: «Πάντα βρισκόμαστε να κυνηγάμε στα ματς με την ΑΕΚ - MVP ο Κωνσταντέλιας»