Αποφασισμένος να αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μάλαγα, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Champions League, δείχνει ο Κουίνσι. Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός ανεβάζει σταδιακά ρυθμό και στη σημερινή προπόνηση του «τριφυλλιού» ακολούθησε ένα μέρος του κανονικού προγράμματος. Από την πλευρά του, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος προπονήθηκε και πάλι μόνος του.

Σε κατ’ ιδίαν συζήτηση που είχε ο Κουίνσι με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα του είχε πει ότι θα είναι έτοιμος για τον πρώτο αγώνα στην Ισπανία και ο …χρονος παίκτης κάνει πράξη την υπόσχεση που είχε δώσει στον Πορτογάλο τεχνικό. Στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού συμμετείχε ξανά σε ένα μέρος του κανονικού προγράμματος.

Από την πλευρά του, ο διεθνής χαφ δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος για την προσεχή αναμέτρηση του «τριφυλλιού» και λογικά θα μείνει εκτός αποστολής. Ο λόγος είναι ότι και σήμερα προπονήθηκε μόνος του. Ατομικό ακολούθησαν ακόμα και οι Σο, Χουχούμης και Ιωαννίδης.

Οι υπόλοιποι παίκτες έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις ταχύτητας – ταχυδύναμης, παιχνίδι σε μικρές εστίες και δίτερμα με έμφαση στην τακτική και στις στατικές φάσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube