Τα προβλήματα στην ΑΕΚ καθιστούν αμφίβολη την παραμονή όλων των παικτών της «Ενωσης» στο ρόστερ της ερχόμενης περιόδου και έτσι στον Απόλλωνα Πατρών προσπαθούν να μπουν στη μέση και να κάνουν το «κόλπο γκρόσο» με την απόκτηση-επιστροφή του Νίκου Βετούλα στην αχαϊκή πρωτεύουσα, με τις πιθανότητες, πάντως, να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή να φαίνονται ελάχιστες αυτήν τη στιγμή.

Οι «μελανόλευκοι» πιέζουν το πρώην «δικό» τους παιδί να υπογράψει και να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που τον ανέδειξε, αφού πλέον υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιστρέψει στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Ο Ελληνας άσος είχε προτάσεις από το εξωτερικό, αφού πέρσι έκανε μια εξαιρετική σεζόν στο «σπαγγέτι σιρκουί», όμως για οικογενειακούς λόγους θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Εχει συμφωνήσει μεν με την ΑΕΚ, αλλά οσο στους «κιτρινόμαυρους» δε βλέοει να «σκάει» ούτε ευρώ, δεν πρόκειται να βάλει «τζίφρα». Εδώ και ενα μήνα τον «πολιορκεί» έντονα η συντοπίτισσα Ολυμπιάδα, η οποία φέρεται να του προσφέρει 110 χιλιάδες ευρώ, αλλά στον Απόλλωνα κανουν τη δική τους προσπάθεια, έστω και με λιγότερα λεφτά και με την ελπίδα πως θα επικρατήσει το συναίσθημα του παίκτη.

Ο Βετούλας, όμως, δεν ειχε φύγει με τις καλύτερες αναμνήσεις ,αλλά στον Απόλλωνα λένε «περασμένα ξεχασμένα» και ελπιζουν να πει το ίδιο και αυτός.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άρης: Τελειώνει του Τολιόπουλου-Ανακοινώνει Ρόμπινσον-Ερλ και περιμένει Θ. Αντετοκούνμπο

Κατέθεσε πρόταση για επτά ξένους στη Stoiximan GBL η ΑΕΚ

Συντριβή από Σερβία και πάει για πεντάδα η Εθνική μπάσκετ Νέων ανδρών

Ανανέωσε με Vikos Falcons ο Γεωργίου

Το νέο «κρυφό χαρτί» του Παναθηναϊκού στην αγορά των ΗΠΑ: Ο Στέλιος Τζούτζης στο οργανόγραμμα της ομάδας!

Ζέρβας: «Πρακτική για τον Ολυμπιακό η λύση της Sunel Arena, ίσως να μπει στο παιχνίδι για Γουόκαπ ο ΠΑΟΚ»

Πετρίδης: «Ο ευδιάθετος κύριος Γιαμπουσέλε και οι λεπτομέρειες για την υπόθεση Τολιόπουλου»

Μαστρογιαννόπουλος: «Τιμή μου να αγωνίζομαι στον Ηρακλή - Είμαι έτοιμος να δείξω το ποιος είμαι»

Γιαμπουσέλε: «Πάλευε καιρό ο Λεσόρ για να έρθω στον Παναθηναϊκό - Ανυπομονώ να με προπονήσει ο Ομπράντοβιτς»

Το «πράσινο» ποστάρισμα του Γιαμπουσέλε μετά την άφιξή του στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό!